Hogyan lett az álmom a szerelmem?
Figyelt kérdés
Egyszer egy éjszakán álmodtam egy idegen férfiról. Nagyon beteg voltam akkor. Ismeretlen volt, nem hasonlított senkihez. Néhány nap múlva testet öltött. Egy filmben láttam meg az ámomban megjelenő férfit. Hihetetlen vágyakozással tekintettem rá, a szívem megtelt szerelemmel.
5 éve része a mindennapjaimnak, a gondolataimnak és a vágyaimnak.
Hogyan történhetett? Miért? Hiszen a közelébe se jutok soha. Családom van, gyerekeim vannak, és azóta mégis ő a szívem szerelme.
2010. nov. 10. 19:07
1/1 anonim válasza:
tuti láttad már őt, csak nem emlékszel rá, és tudatalattid pedig előkotorta álmodban. hihetelen dolgokra képes az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!