Miért álmodtam ezt? (tudom nagyon beteges. XDD)
Van egy fiú akinek nagyon jó a hátsója, de tényleg.(B1) Egyszerűen nem birom róla levenni a szemem. De amúgy másba vagyok szerelmes.(nevezzük B2-nek.)
És, azt álmodtam, hogy egyszerre volt tesi óránk B1-el, de nem a tornateremben, hanem a szomszéd város pályáján, ahol B2 lakik.
És én ott már többször jártam, és tudtam, hogy hová kel elbújni, hogy a tanár ne vegyen észre, ha nem futunk. És ugye én elbújtam, B1 meg utánamjött, és pont ilyen feszülős naci volt rajta, és mondta, hogy fogjam meg a s*ggét XD. Hát én éltem a lehetőséggel, és elkezdtem markolászni. Ekkor feltűnt B2(azt nemtudom hogy, mert nem egy suliba járunk) és meglátta, hogy mit csinálunk ott. Ő csak nézett rám és mondta, hogy milyen egy ribi vagyok. Aztán B1-et elkezdte oltani, hogy milyen szánalmas, hogy arra bíztat, hogy fogdossam. (XD) És B2 letépte B1 naciját, és egy férfitanga volt rajta. És itt keltem fel XDD
Tudom, beteges, meg dúrva, hogy ilyeneket álmodok, de szertintetek miért álmodhattam ezt? Van valami jelentősége?
Mert sokszor gondolsz rá, hogy milyen lehetne megfogni a popóját(gondolom erre is gondoltál már ), és mivel tetszik is neked-- ezértálmodhattad ezt!
:D amúgy vicces volt a végexD
Nincs semmi jelentése...képzeld én meg ma azt álmodtam, hogy Brítnissz Pirssz fajtalankodott egy házi sertéssel..:O Szerinted mit jelent?::$$$$:SS:O
Idióta...
"Kedves" utolsó válaszoló, te vagy az IDIÓTA.
Elsővel egyet értek :D:D
19:49
ott a pont :D egyébként tényleg a vége a legjobb..én is szeretnék ilyet álmodni *-* x'DD
köszönöm. :DD
képzelhetitek.. ezt nevettem egész nap XD
Nem bunkó akartam lenne de egyértelmű szerintem mindenkinek, hogy nincs semmi jelentése az álomnak. Max annyi, hogy sokat gondolsz rá és kész...
2. voltam de még tartom az utolsó szót amit mondtam..:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!