Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi az a tudatos álmodás?

Mi az a tudatos álmodás?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom, de nem valami olyasmi, mikor álmodban tudod hogy álmodsz, és mivel tudod hogy azt csinálsz amit akarsz, azt csinálsz amit akarsz?:D
2010. nov. 7. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

igen.

vagyis te irányítod az álmodat.

meg ugyanúgy tudsz gondolkodni mint ébren stb..

2010. nov. 7. 15:08
 2/16 anonim válasza:
Hmm... erre kiváncsi vagyok. Hogy lehet ezt elérni? Mert én sosem voltam képes rá.
2010. nov. 7. 15:13
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
az a tudatos álmodás hogy regel nem felejted el az álmod.
2010. nov. 7. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Az akkor olyan lehet mint a Mátrix :D
2010. nov. 7. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Olvasd el a Dr Paul Tholey Az alkotó álom című könyvet és mindent megtudsz. El is tudod sajátítani.
2010. nov. 7. 22:45
 6/16 anonim ***** válasza:
csak szeretném megerősíteni az előbbi hozzászólót, én is Dr. Paul Tholey könyvéből tanultam.
2010. nov. 7. 23:34
 7/16 anonim ***** válasza:
az a tudatos álmodás hogy reggel nem felejted el az álmod :) DDD
2010. nov. 7. 23:38
 8/16 anonim ***** válasza:
De egyszerűben is elmondom, amikor alszol este akkor a tudatalatidat használod , amit vagy tudatosan vagy tudatlanul éled át, ha tudatlanul éled át akkor akkor nem emlékszel rá. De ha tudatosan éled át akkor emlékszel rá. Ennyi.
2010. nov. 8. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Diator, ha fogalmad sincs a témáról ne szólj bele.

Egyáltalán nem azt jelenti.

A kérdezö jól tippelt. A lényege, hogy sok gyakorlás után képes leszel rá, hogy álmodás közben ráébredj, hogy az csak egy álom. Ilyenkor megváltoztathatod az egész álmod és azt csinálsz amit akarsz, mert rendesen képes leszel gondolkodni :)

Arra kell vigyázni csak, hogy akarattal fel is tudsz ébredni bármikor és van hogy nagyon nehéz bentmaradni...

Én gyakoroltam egy ideig, de sajnos nem volt türelmem hozzá, akkor csak 2szer sikerült, de nem bírtam álomban tartani magam. Mostanában újra elkezdtem, de még egyelöre nem sok sikerrel :)

16/L

2010. nov. 9. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is,még kiskoromba 1-2x.Tudtam h álmodok,és felakartam ébredni,de nem tudtam.Azóta ilyet akarok álmodni :D
2010. nov. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!