Egy ilyen álomnak milyen jelentése van?
A szűk családi és ismeretségi körömben mindig azt hangoztatom,hogy nem áll szándékomban elkötelezni magam házasság ügyileg,viszont volt egy elég érdekes álmom;
Konkrétan az esküvőmről álmodtam ami egy számomra vad idegen férfival köttetett volna meg és nem csak én hanem egy másik,számomra teljesen ismeretlen,velem kb egyidős nő is szintén ugyanazzal a férfival .És az egyik munktársam aki cukkolódásból „udvarolgatni”szokott,ő is ott volt az első sorban. A férfi meg ott térdepelt előttünk (mármint előttem és a másik hölgy előtt)és már annál a résznél tartottunk ahol szerintem a gyűrű felhúzása előtt mindenféle nyálas szövegeket kell mondanunk egymásnak,de igazából nem is emlékszem már rájuk,és ezzel véget is ért az álom.Igazából nem tulajdonítok nagy jelentősséget neki,de kíváncsi vagyok arra,hogy szerintetek miért álmodhattam ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!