Mit jelent 2 papagájjal álmodni?
Figyelt kérdés
Mai álmomban 2 aranyos színes papagáj volt akik úgy mond csókolóztak és nagyon szerelmesnek tűntek egymásba. Én meg az ablakból láttam mindezt és lefotóztam őket :D...Ja és a természet is valahogy sokkal szebb volt, színesebb és virágokkal teli, szép nagy lombos fákkal. Sokkal szebb mint most ahogy kinézek, olyan szürke és szomorú. Mit jelenthet, úgy általánosságban papagájjal álmodni?dec. 5. 15:46
1/1 anonim válasza:
A papagáj általában a szerencsét, a sors kedvező alakulását szimbolizálja az álmokban. Két papagájjal álmodni ritka, de nem kivételes eset ebben az esetben a nagy öröm, rég várt esemény bekövetkeztét jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!