Miért pont vele?
Sziasztok!
Nyár óta ez már a 4. álmom egy srácról , aki az óvodában a csoporttársam volt és utána pedig egy általános iskolába jártunk.
Sosem volt köztünk semmi, maximum ilyen "messzi" barátok lehettünk. Köszöntünk egymásnak, mi a helyzet és ennyi. Tehát olyan semmilyen volt a "kapcsolatunk".
Az első három álmom az volt vele, hogy együtt voltunk és annyira szerettük egymást, rendesen éreztem, hogy jól érzem magam vele, szeretem, imádom és csak azt akarom, hogy a közelében legyek.
Az utolsó álmomban pedig az volt, hogy akkor is együtt voltunk de össze vesztünk és nagyon haragudtam rá, azt hiszem egy boltban verekedett valakivel és nagyon mérges voltam rá amiért ennyire nyilvánosan veszekszik egy másik fiúval.
Csak azt nem értem, hogy ő, hogy került az álmomba? Sok-sok éve még eszembe se jutott, hogy létezik. És most hírtelen 4 álom is vele és ráadásul olyan szerelmesek voltunk hogy hűha. Az első három álom után nagyon jó érzés volt bennem egésznap, hogy éreztem azt az igazi szerelmet,csak egyszerűen nem tudom hova rakni azt, hogy miért ő?
Valakivel volt már ilyen?
Vagy aki ért hozzá, ez mit jelenthet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!