Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elhunyt családtag az álomban?

Elhunyt családtag az álomban?

Figyelt kérdés

Körülbelül 12-13 éve halt meg nagybátyjám édesapám nővérével a férje..Elég rossz életük volt, elkezdett inni, utána elváltak stb stb … soha nem álmodtam vele azóta, hiszen alapból kicsi voltam még mikor ő meghalt..Mióta terhes vagyok 1x álmodtam vele, az álmomban beteg volt , és pillangóvá változott és azt mondta közben hogy mostmár jól vagyok….Valamint most ma éjszaka azzal álmodtam hogy elmentünk a lányával a házához körbe nézni , újította valaki felfelé, pedig a ház a lánya nevén volt…Tele volt hatalmas koszorúkkal az ház hátánál egy kis bokros rész ….konkretan nem volt benne az álmomban most, csak ugye köze volt hozza mivel az ő hazához mentünk…Miért van ez? Soha nem gondolok ra, igazából nem volt olyan erős kapcsolat se köztünk , elengedtem az egészet, azért egy kisgyermeknek nem kell olyan sok idő feldolgozni , főleg hogy mar akkor évekkel ezelőtt el voltak válva így nem is láttam mar a halála előtt évekkel…

Valaki nem tudja ez mi lehet?

#alom #Elhunytcsaladtag
nov. 27. 04:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Eső lesz. Nekem mindig azt mondták, halottal álmodni azt jelenti, hogy eső lesz.
nov. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!