Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Brutálisan megöltem a férjemet...

Brutálisan megöltem a férjemet. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Csak annyira emlékszem az álomból, hogy édesanyám ágyán megtaláltam a férjemet egy volt kolléganőmmel, tudtam, hogy csókolóztak, de mire odaértem, már nem csinálták. Ekkor neki estem a lánynak és ütöttem, vertem, aztán a férjemet szidtam a legrondább szavakkal, amiket ismerhetünk, vertem, rúgtam, ütlegeltem, később még a fején is ugráltam... Szilánkosra tört a feje. És tudtam, hogy megöltem, de nem éreztem semmiféle megbánást, vagy bármit, már csak a rendőröket vártam, hogy értem jöjjenek... Nagyon lelkibeteg lettem ettől az álomtól! Segítsetek, mit jelenthet?!
2010. nov. 5. 11:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Akik támogatnak, nekik nagyon köszönöm, arról meg pláne nem tehetek, hogy ezt álmodtam. A mai napig kivagyok ettől az álomtól, ugyanis IMÁDOM A FÉRJEM!!! De idiótákkal nem foglalkozom. Egy örök kérdés marad, hogy ha egy ember nem tud választ adni, akkor miért kell *****-ot beszólnia /mert az csak a saját primitívségét mutatja/, vagy minek ír semmire nem jó választ? Itt kérdéseket tehetünk fel arról, amiről akarunk. Erről ennyit, sajnálom azokat, akiknek ez a napi programjuk, hogy mások kérdéseit kifikázzák :D Jobbra nem telik? :D
2010. nov. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!