Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Figyelmeztet...

Mit jelenthet ez? Figyelmeztető álom?

Figyelt kérdés

Felkeltem pisilni, visszafekudtem, elaludtam de olyan volt mintha ébren lennék. Teljesen valós érzés volt. Vmi elkezdett lehúzni az ágyról de nagyon lassan. Vissza másztam és tudtam h van ott valami. És végig küzdöttem h fel keljek végre.

Felakartam kapcsolni a lámpát és persze nem működött. Aztán oda néztem a sarokba ahol az ágy vége van és ott volt valami. Emberi alakja volt. Talán egy gyereké, de alig látszódott aztán beljebb ment a sötétbe. Mondott nekem vmit de nem értettem. Na és akkor keltem fel. De ilyen valósághű álmom még nem volt. Lefeküdtem visszaaludtam és azonnal ezt álmodtam ezért olyan volt mintha ez tényleg most törtenne. Nagyon idegesít, hogy nem emlékszem mit mondott, de azt egyértelműen éreztem, hogy bántani akar. Ezt tegnap hajnalban álmodtam. Most meg kicsit félek elaludni. Soha nem szoktam ilyet álmodni. Évek óta nem volt rémálmom vagy nem emlékszem rá.

okt. 25. 20:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen ez kb hajnali 3 órakor történt. Olvastam erről, hogy Jézus délután 3 órakor halt meg. Ennek az ellentéte a hajnali 3 és ez rosszat jelent. De mit?
okt. 25. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a hajnali 3 órát az "ördög órájának" nevezik, mivel ilyenkor állítólag elvékonyodik a határ köztünk és a különféle entitások között.

Ez a működni nem akaró lámpa nálam rendszeres tapasztalat volt az alvásparaliziseimet követő testenkívüli élményekben (asztrál testben okoz némi nehézséget a fizikai tárgyak használata).

De volt sok éve egy álmom(vagy nem tudom, micsoda...) , ami egyből eszembejutott, ahogy olvastam az álmodat:

A fal felé fordulva feküdtem. Éjszaka volt. Az ablakon át bevilágítottak az utcai lámpák és a telihold, így bár sötét volt, de körvonalakban tisztán lehetett látni, mi hol van. A kinti fények a szemben lévő falra vetítették az ablak előtti nyárfa ágainak árnyékát. Bambulva néztem, ahogy a szélben hajlongó ágak árnyai

mozognak a falon és akkor az árnyak között felfedeztem, hogy mintha egy vékony, nyúlánk emberi alak is mozogna az ágak árnyai között, egyre közelebb kerülve. Ez már nem tetszett, úgy tűnt, valahogy bejuthatott a szobába. Hátra akartam fordulni, körülnézni, de ekkor vettem észre, hogy nem tudok megmozdulni. Aztán valami húzni kezdett hátrafelé. Kapaszodtam a lepedőbe. Aztán mikor teljesen az ágy végében voltam, akkor az egész hirtelen elmúlt. De nyitott szemmel "ébredtem", a lepedőbe kapaszkodva és valóban háttal az ágy végében voltam, le is gurultam rola mert már annyira a szélén billegtem.

Nem tudom mire vélni, csak ámulok, mikor eszembe jut.

okt. 26. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez nem figyelmeztető álom jellegű.
okt. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!