Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon miért? Egy héten...

Vajon miért? Egy héten körülbelül 4-5x mindig szerepel az álmaimban az általános iskola ahova jártam, nem gondolok rá de mégis ott van az álmomban vagy az hogy a büfé előtt állok, vagy éppen most legutóbb azt álmodtam hogy a húgom el veszett ott😂

Figyelt kérdés
És ott keresgéltük. Miért álmodok mindig ezzel az iskolával??? Kicsit idegesítő már
szept. 27. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem kb havonta van álmom ami ott járszódik:D
szept. 27. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat álmodok ott
szept. 28. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is sokat szoktam iskolában álmodni.

A Jungi pszichológia szerint az iskola a teljesítmény és a szocializálódás helyszíne, ráadásul mint az első helyszín ezekre az életben, így elég magától értetődő, hogy klasszikus jelképe legyen ezeknek.

És hát mivel szokott foglalkozni az ember gyakran? Teljesítménnyel (munka, eredmények, célok, feladatok) és szocializálódással (hierarchiában feljebbvaló tanárok (lehet főnök megtestesítője), barátok, szerlemek, ellenségek, töltelékemberek)

Valójában a legtöbb ember életében nincs még egy ilyen intenzív helyszín mint az iskola.

A másik gyakori helyszín még a szülői ház lehet ami jellemzően a családi élet, családi kapcsolatokra reflektál. Mármint származási család.

A te álmodban a család és az iskola összeér. Első kérdés az, hogy jártatok-e a húgoddal egyszerre ugyanazon iskolába. Mert ha igen, azaz tök normális, hogy a húgod jelen van az iskolában, vagy ot tkéne lennie, akkor lehet nem számít annyira, hogy ő a húgod, de ha nem, akkor pl érdekes felvetés, hogy miért pont őt kerested ott. A teljesítmény és társas kapcsolatok közegében a származási családot? Hm? Persze az is számít, hogy milyen a kapcsolatod a húgoddal, az iskolával milyen élményeid voltak, az iskolabüfével, stb....

Az álmok jelentésének megfejtése minden esetben azon múlik, hogy hogy viszonyulsz a valóságban a megjelent helyekkel, személyekkel, tárgyakkal, cselekménnyel. Éppen ezért olyan egyértelmű jelentése mint azt az ezotéria kategória indikálná, nincs az álmoknak, mindig az álmodó viszonyain és reakcióin múlik a dolog.

szept. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!