Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a fura álom?

Mit jelent ez a fura álom?

Figyelt kérdés
aug. 16. 08:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Egy csoki automata elott voltam, tele volt aprovakl, kiszedtem mindet mindket zsebembe aztan meg a taskamba is egy muanyag zacskoba. utana akartam csokit venni, bedobtam egy 200-ast, beutottem a szamot, de mas szamot irt be es masik csokit adott ki a gep es penzt is ki tudtam belole venni, megint bedobtam penzt, beirtam a szamot, megint mas szamot irt be, de nem adott ki semmit, mert abba a rekeszbe nem volt csoki, aztan odajott egy no es elkezdett sirni mert valaki kiszedte a gepbol a sok aprot
aug. 16. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nagyon szereted a csokit :D
aug. 16. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy álom még nem jelent semmit, nap közbeni gondolataid és élményeid keverednek össze valami cselekménnyé.

Akkor érdemes megkérdőjelezni, ha folyamatosan ismétlődik egy elem vagy szituáció.

aug. 16. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Hiányod van.
aug. 17. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt hiteltérdemlően nem bizonyított, hogy az álom (mennyire) csak álom.
aug. 18. 07:51
 6/10 Elemér10 ***** válasza:
Azt hogy következő álom alatt nyithatsz bankszámlár😁
aug. 18. 09:27
 7/10 Senior Séf ***** válasza:
Azt jelenti, hogy aludtál.
aug. 18. 17:16
 8/10 Meton ***** válasza:

Nagyon is sokat jelentenek az álmok. Amikor ébren vagy, az agyad lázasan dolgozik, hogy az észlelt dolgokat felismerje. Mondjuk egy egyszerű példa, hogy keresed az autód, és amikor meglátod az elejét, már tudod, hogy az a te autód. Az agyad a rész infókat kiegészíti. Persze nem tévedhetetlen, de a lényeg, hogy folyamatosan feljavítja az észlelést.

Viszont amikor alszol, csak a hangokat hallod, azt sem tudatosan, így az agyad akadálytalanul pörög. Kevesebb a hasznos infó, sokkal többet tesz hozzá. Az eredmény persze hamis lesz, de akkor is, a tanult dolgokat használja fel. Például gyakran használsz automatát, szereted a csokit, az automatában sokszor nem az a csoki van, amit szeretsz, meg ilyenek. Kicsit olyan ez, mint egy nyomozó játék, de magadat ismerheted meg. Az is látszik, hogy nem vagy igazán empatikus, mert eszedbe se jutott a nőnek segíteni. Pedig az álmodat teljes mértékben irányítod, mégis csak tudomásul vetted, hogy a nőnek nincs szerencséje. Lehetett volna neki sok pénze is.

aug. 22. 10:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem iranyitottam az almomat, teljesen automatikusan porogtek az esemenyek
aug. 22. 10:22
 10/10 Meton ***** válasza:

Általában tudatosan nem irányítod, de ezt is meg lehet tanulni. Valahol persze irányítod, csak ez olyan, mint amikor beszélsz, vagy írsz, vagyis nem nagyon gondolkozol, hogy csinálod, de azért az megvan, hogy mondjuk mit akarsz mondani. A szavakon nem gondolkozol, ami előbb eszedbe jut, azt mondod. Az álom ennél még közvetlenebb, mert ott még mondanivaló sincs, csak jönnek a gondolatok. Simán lehet irányítani, ha álmodban ehhez eléggé tudatodnál vagy. Egyébként tudatodnál vagy, ha látod az álmot.

Olyan ez, mint amikor látsz egy képet és az első gondolat számít, ami eszedbe jut. Ez akkor tud vicces lenni, ha a kép semmit nem ábrázol. Na az álom erről szól.

aug. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!