Mi lehet a jelentősége olyan szexuális álomnak, amire nem vágyunk?
Azt álmodtam, hogy az egyik szerettem megölik, a másikat elrabolják, engem meg megerőszakolnak.. 3 fickó volt, felosztották egymásközt az alapján, ki hova ült le az étteremben. Az én fickóm egy kövér 30as, majdnem teljesen kopasz, szőke, durván fehérbőrű velem egymagas férfi, akibe beleszeretek erőszak közben, megfordulok és szeretkezés lesz az erőszakból, ami őt is meglepi, de vált.
Na most én nem ismerek ilyen embert, nem is vonzanak az ilyenek és tökre nem akarom átélni se, de orgazmusra ébredtem. MIÉRT? Még most is érzem, ahogy a hasa ellen kellet erősen szorítania, hogy belém tudjon hatolni és kívülről láttam, ahogy hozzámnyomódik a vastag nagyon szőke göndör szőrös durván fehér nagyon kövér combja, és ahogy leírom is gerjedek a helyzetre, de esküszöm nem akarom átélni.
Miért lehet ez? De most komolyan, miért?
Nem vagy nagyon ki stresszelve vagy nem vagy csúnyán fogalmazva " kiéhezve "?
Nem leszólás, csak akkor szoktak ilyen jellegű álmok megjelenni ennyire váltakozóan, ha vagy nagyon stresszes az ember vagy nagyon aktív lenne szexuálisan, de le van korlátolva, vagy valami nagyon traumatikus dolog történt.
Vannak álmok, amiknek tényleg van jelentésük és üzennek, de ez nem ez a kategória ami ennyire gyors és váltakozó, ilyen
Ez inkább stressz vagy elfojtott vágyálom (Hogy megéld valakivel a szexet, nem azzal, akivel álmodtál)
Hát akkor itt van a kutya elásva, mint írod is
Valószínű nem volt kielégítő a mostani szex a pár éves kihagyás után és most feljött benned
Hát pont ezt mondom, hogy most jön fel
De ha k*rva okos vagy, minek a kérdés eleve?
Eleve, ha nincs problémád, mert tompul
Akkor mi a francnak a kérdés eleve?
MÁR nincs, idő kellett, hogy halványuljon, de egész nap csak erre tudtam gondolni, amikor még friss volt.. hogy mennyire beteg vagyok, és miért, illetve miért izgat fel másnap is.
Most már nem izgat, de ehhez kellett több idő. Még nem volt ilyen velem, ez volt az első.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!