Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ki lehet az a "Nemecsek"?

Menőcsajszi72 kérdése:

Ki lehet az a "Nemecsek"?

Figyelt kérdés
Szóval azt álmodtam, hogy felmentem FaceBookra, és bejelölt vmi Nemecsek99. Ö írt rám, hogy Menjek ki a Westend aluljáróba. Na ott találkoztunk, és elkezdtünk pecsenyét sütni. Ö meg közbe magyarázta, hogy nem engedték be a dohányboltba, és ha kijön a boltos, akkor megdobáljuk pecsenyével. (Megdobáltuk) Azután beültünk a kocsijába, és elmentük a szüleihez (Nagykállóba). Na már ott Nemecsek anyján látszott hogy valami nem ok vele pl bejártak hozzájuk a tyúkok. Rólam tudni kell, hogy baromira rettegek az állatoktól, és szóltam nekik hogy küldjék már ki, de csak annyit válaszoltak, hogy "Á áá ne foglalkozz vele, majd elmegy, mindig bejár hozzánk ez a tollas g.ci" Nemecsek anyja, ott állt, talán ramen levest csinált és közbe dohányzott a zárt lakásban mert ment a légkondi. Jaaa és volt egy németjuhászuk, Pöcsös. Ismerös volt a ház. Ez jelenthet valamit?

aug. 9. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyeneket akarok álmodni.

Ezerszer jobb mint a paralízis.

aug. 9. 20:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Te is pecsenyével dobálnád az embereket? :D
aug. 9. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Igen

Azt hogy tudattalan voltal es a tudatalatti csak úgy radba**ott mindent egyszerre

aug. 9. 20:42
 4/12 anonim válasza:
100%
Pál utcai fiúk? Nem olvastad? (Nemecsek Ernő jutott eszembe)
aug. 9. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4# nekem is :D

Sztem azoknak jut eszükbe akik már elolvasták a könyvet vagy megnézték a filmet :D

aug. 9. 22:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem is a Pálutcai jutott eszembe LOL

Továbbra se tudjuk hogy ki volt Nemecsek... :D

aug. 9. 23:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg még az volt furcsa, hogy a Westend aluljáróban még rózsaszín miniszoknyája és rövid hot pink mükörme volt, Nagykállóban pedig már bokáig érö fehér szoknyája, és hosszú sárga mükörme.
aug. 9. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen álom után én röhögve kelnék fel, először a tollas g3ci, aztán "volt egy németjuhászuk, Pöcsös" :DDD

Amúgy #7, akkor az álmodban Nemecsek lány volt, vagy egy femboy? :D

aug. 10. 10:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Femboy

Ilyen körme volt amúgy: [link]

Lehet kiállok az aluljáróba pecsenyével dobálni az embereket, hátha ott lesz :D

Nem tudom, hogy jól emlékszek-e de szerintem Nemi anyja volt a dohányboltos

aug. 10. 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes olvasni, mik lakoznak a mai tinik tudatalattijaban. 😆😆
aug. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!