Szülésmegindulás álomban mit jelenthet? Bővebben lent
Ma azt álmodtam, hogy terhes voltam ,de amúgy nem sokkal volt nagyobb hasam mint amekkora valójában. Bementem a fürdőszobába, és gondoltam na akkor itt az idő, de hogy fogok én szülni, nem vagyok rá készen, nem is tudják itthon mert kicsi a hasam, és aztán gondolkoztam szőrösen nem mehetek, elkezdtem borotválni a hónaljam és közben gondolkoztam hogy sietnem kell, nem készültem el eléggé, most szőrös maradok, de majd leszőrtelenítenek odalent a kórházban lehet.
Szerintetek miért álmodtam ilyet?
Nekem az egész álom kicsit nyomasztó volt és sürgető, hogy nem intéztem el semmit amit kellett, nem pakoltam össze sem, hogy mit viszek a kórházba, és sietnem kellett,mert ugye nem tudtam halogatni.
Talán ezt akarta üzenni, hogy ne halogassak mindent.
Itt az álmomban már nem volt menekvés, nem lehetett eltolni a dolgot.
Sajnos mostanában egyre jobban halogatok mindent, fejemre gyűlnek a feladatok. Biztos ezért álmodtam. Változtatnom kell sürgősen.
Köszönöm a választ! :)rávezettél a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!