Azt álmodtam hogy egy nagyobb zöld kigyó van a gyomromban (ahogy embereknél a giliszta van). egy része (a farka) kijött (alul). a kigyót a számon át próbáltam kihuzni de nem sikerült. mit jelenthet mert nincs e guglben ilyen eset?
Figyelt kérdés
júl. 27. 06:08
1/5 Kólauborkával válasza:
Szerintem ez azt jelenti, hogy egy Plejádi Fényevő vagy.
3/5 anonim válasza:
Hasonló: Lehet, hogy most ne hadakozz valami igazságtalanság, nehézség, feladat ellen, hanem "le kell nyelni a békát"?
Lehet,hogy csak annyi a feladat,hogy mosogass el,
Lehet,hogy valaki nagyon bunkót szól be, de el kell tűrnöd, különben verekedés lesz
Lehet,hogy pl anyagi veszteség
(szerintem)
4/5 anonim válasza:
Az, hogy a kígyót a szádon keresztül próbálod kihúzni, arra utalhat, hogy a problémáiddal kapcsolatban valamilyen kommunikációs nehézséged van, vagy hogy megpróbálsz megszabadulni valamitől, ami a személyiséged szerves része.
5/5 anonim válasza:
Nem mondhatod ki az igazat,amit gondolsz . Kenytelen vagy lenyelni. Ez mergezi az eleted az egeszseged folyamatosan. Ez tesz allandoan faradtta,hogy szerepet jatszol,hogy megfelelj masoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!