Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmoknak általában az...

Az álmoknak általában az ellenkezője következik be?

Figyelt kérdés

Pl. nem sikerült egy plasztikai műtétem (talán még lehet jó, csak még formálódnia kell az orromnak), vagy megbuktam felsőfokú nyelvvizsgán (még nem voltam), vagy közölte velem egy régi szerelmem, hogy "rühellek", (már rég kiábrándultam belőle, de mégis szíven ütött.).

Mi várható ezek után?

#álom valóra válása
jún. 13. 11:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Amit a kommentben írtam, azokat mind álmodtam.
jún. 13. 11:48
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nincs ilyen összefüggés.

Neked lehet ilyen negatív gondolkodásod, bár ez önmagában még nem vall rosszindulatra, amikor valaki inkább egy rosszabb fejleményre számít, azután lehet örülni, ha mégis jobban alakul.

(Igazi rosszindulat, amikor valaki másokra vetíti ki a saját képzelgéseit, "önmagából indul ki", ahogy mondani szokás).

Olyan is van, hogy valaki erősen számít egy pozitív fejleményre, azután jön a pofára esés. De igazság szerint az is csak úgy alakult, valószínűséget tekintve nincs benne semmi különös, csak az emberek szeretnek belelátni kitalációkat, babonákat.

jún. 13. 12:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudat alatt inkább a legrosszabbra próbálok felkészülni, mert titkon a jóra vágyom. Megvan a magam kissé epés stílusa, viszont sosem tudnék embereket megbántani azzal, hogy mennyire gyűlöllek, különösen ok nélkül nem (főleg, hogy nem is vagyok egy gyűlölködő típus). Inkább ignorálom az embereket.
jún. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!