Visszatérő hazug álmom van, mi rá a megoldás?
2 éve összetörtem az álomautóm egyben a legféltettem kincsemet a szerelmem, azóta senkinek érzem magam az autó felismerhetetlen lett én megúsztam semmi fizikai sérülésem sem lett. Csak lelki, de az nagyon én már csak vagyok, dolgozok, hazamegyek, alszok, munka.. ennyi ezt magnak köszönhetem mert gyorsan mentem, nagyon gyorsan.
Azóta azt álmodom, hogy -ez az álom :van egy ugyan olyan autóm mert eredetileg kettő volt és én a másikat törtem össze, de az eredetit nem vezetem nehogy összetörjem, de megvan. -ennyi. Ez kibirhatatlan ha felkelek, sírni akarok mert nem így van magamnaka hazudok megpedig azt, hogy minden rendben.
Azóta egyébként már nincs is kedvem vezetni, pedig sofőr vagyok se elmény, se megnyugvást nem jelent mert eddig az volt. Munkahelyet kellene váltanom, de ennyi szabadid sose lenne, el lehet hétköznap intézni bármit ha pont nem dolgozok. Nagyon szeretem ezt a részét.
Ezt magadnak generálod, túlzottan ragaszkodsz egy roncshoz, illetve nagyon megviselt a halála és bűntudatod is van miatta, amiért megölted.
Mások emberi hozzátartozójukat szokták álomban klónozni, neked egy autó jutott, egy skizoid látomás formájában.
Az is megérne egy misét a pszichológusnál, miért vállal valaki olyan sebességet, ami által a fizika törvényeit igyekezne meghágni, felülírni? Magam is szeretek minél gyorsabban haladni, de attól még tisztelem a fizikát is. (Azért nem hiszek a szellemekben, lélekvándorlásban és más kitalációkban sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!