Volt lány osztálytársammal álmodtam, együtt jártunk 1-8-ig. Most azt álmodtam hogy vele vagyok együtt. De ennek már 10 éve hogy elballagtunk. Mi lehet ennek az oka? Az közrejátszhat hogy régebben tetszettünk egymásnak? Eddig nem álmodtam vele.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 09:01
1/5 A kérdező kommentje:
De úgy hogy ez osztálytalálkozón történt.
2024. jún. 12. 09:02
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint álmomban.
2024. jún. 12. 09:09
4/5 anonim válasza:
Az elme sokmindent elraktároz, én is szoktam álmodni az általános iskolai dolgaimmal, a gimisekkel semmit sem. Mert az általános iskolai élményeim voltak rám nagy hatással. Ő meg rád. Az álmok nagy jelentőséggel bírnak, fejtsd meg mit jelenthet. Lehet azt hogy írj rá messengeren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!