Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok az exemmel...

Miért álmodok az exemmel akivel már 2 éve vége és miért vagyok a hatása alatt?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és volt egy szintén lány akivel már 2 éve vége lett a kapcsolatunknak és más fél éve beszéltünk utoljára,én rontottam el az egészet de még fél évig barátok maradtunk,de mondtam neki nem tudok a barátja lenni mert még mindig szeretem.És kb fél éve van az hogy nagyon ritkán jut csak eszembe,de nyilván a mai napig nekem fontos,hiába nem tudok róla semmit. De már egy hete folyamatossan vele álmodok,pedig nem gondoltam rá és nagyon durván élénk álmok ezek és teljessen a hatása alatt vagyok. Megint elsírtam magam miatta,nagyon hiányzik. Miért álmodok vele ha nem is gondoltam rá mostanában és miért viselnek meg ennyire ezek az álmok?

jún. 5. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellett volna megcsalni. Utolsó dolog
jún. 5. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem az volt a probléma:) Akkor szerintem nem maradtunk volna utánna sem jóba
jún. 5. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Legelőször is mert magadat hibáztatod és azon rugozol hogy "mi lett volna ha". Nem írtad hogy megcsaltad volna. Egy kapcsolat sosem 1 emberen megy el. Ahol megcsalás van ott is vannak azért dolgok a háttérben amik kiváltják.

Úgy kell megoldani hogy tudatositod magadban hogy nem csak a te hibád (bármi is volt). Aztán ha még mindig nem jó akkor írj neki és tedd fel azokat a kérdéseket amiktől bebizonyosodik hogy amit te tettel az is csak egy következmény volt. Akkor látni fogod hogy ez így nem ment volna és akkor tovább fogsz tudni lépni. De ehhez mélyen magadba kell nézned és a megfelelő kérdések kellenek .

jún. 6. 03:27
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Tudatosan nem gondoltal ra

De a tudatalatti maskepp mukodik

Még van vele befejezetlen ügyed

jún. 6. 06:12
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Mert egyedül vagy, magányos vagy, hiányzik valaki. És hozzá tudsz visszanyúlni, ő volt az utolsó párod. De nem kell a múltban ragadni.
jún. 6. 09:48
 6/9 anonim válasza:
74%

Sokst agyalsz, engedd el.

Keress mast.

jún. 6. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Kötődsz hozzá nem egészen egészséges kereteken belül.
júl. 11. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Yup, betegesen ragaszkodsz hozzá.
okt. 29. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
az lehet:D
okt. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!