NÉha előfordul, hogy álmomban tudok repülni, de ez mindig lassú, csiga tempójú, miért?
Tehát hiába akarok gyorsabban repülni, sehogyan sem tudok.
Ma azt álmodtam, hogy üldöztek, és zsákutcába kerültem. Egy tengerpart falához értem, volt vagy 10-20 méter magas, az utca felőli korlát kb. egy méter magas. Alul beton járda, amögött pedig a tengerpart.
Nem akartam, hogy elkapjanak, ezért inkább fejjel előre leugrottam a betonra. Meg is haltam, és láttam, ahogyan a lelkem kilépett a testemből, és onnantól kezdve tudtam repülni. Repültem egy ember felé, de ő valahogy meglátott, és futott előlem, én pedig folyamatosan maradtam le.
4.: Már ne haragudj, hogy megkérdezem, de ezt mégis honnan veszed? Milyen összefüggés van a gyenge tudatosság és a repülési sebesség között?
5.: Én gyakoroltam régebben a tudatos álmodást, és igaz, hogy most már csak ritkán jön elő, vagy ha előjön, nem tart sokáig, de mégis az álmomban valamilyen szinten tisztában vagyok vele, hogy álmodok. Pl. a mai álmomban valami bérgyilkos voltam, és biciklivel tekertem a kezemben egy pisztollyal, nekem viszont nem tetszett a bicikli, és tudtam, hogyha elképzelek egy másik biciklit, akkor egy másik bringa lesz alattam, és úgyis lett :D
Amit írtál, az nem tudatos jelenség.
Ez sima gondolkodás, erre a kutya is képes, pedig nem tudatos.
Csak annyi hogy lassu repules kozbe eszedbe jutna hogy gyorsabban akarsz repulni akkor gyorsabban repulnél
Fekudj le az ágyra es kepzeld azt hogy lassan repulsz, aztan gyorsan repulsz, megint lassan repulsz, aztan ujra gyorsan repulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!