Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet az oka annak , hogy...

Mi lehet az oka annak , hogy párkapcsolatban élek és mégis szinte minden alkalommal amikor mélyen alszok , akkor arról álmodok hogy egy ismeretlen emberbe szerelmes vagyok vagy valakibe akit ismerek , de a való életben semmi szerelmi alapja nincs?

Figyelt kérdés
Október 13-án születtem , mérleg csillagjeggyel ,kínai horoszkóp szerint sárkány vagyok és az aszcendensem skorpió .

ápr. 14. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia a mérlegben 2 lélek lakozik, általában a mérleg jegyűeknél gyakori a kedv és hangulatváltozásuk is. Valamikor a mérleg az utolsó kenyerét is oda adná az embernek, valamikor meg önző és nem ad senkinek semmiből sem, amije van.

Mérleg szinte hasonló az ikrekkel, kettős lelkűek ezek.

jún. 1. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Mérlegben 2 lélek lakozik, az egyik éne együttműködő, a másik éne meg önző.
jún. 1. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:
És ez mindig is ilyen lesz? Őszintén megmondom észre vettem magamon én is ezt a kettőséget , és eleinte gyűlöltem a rosszabbik énem , ma már beszélgetek magamban mindkét oldalról és abban járok hogy a kettő minél inkább önazonosabb és igazságosabb legyen . 12/12 Szerinted kilehet alakítani ezt vagy mindig is lesz egy való életbeli énem és egy ami álmomban vagy ha egyedül vagyok bújik elő
jún. 17. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mérleg mindig is kettős lélekkel fog rendelkezni, az egyik éne együttműködő, a másik pedig önző.
jún. 17. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!