Mit jelent ez az álom?
Az álmomban megjelent egy jin (nem tudom hogy kell irni) aki elmondta hogy az anyukám megfog halni, és én is megfogok halni az ő halálát követően egy hónappal később szívinfarktusban.
Eléggé megrázó álom volt, és rettenetesen érdekel van e ennek bármilyen jelentése
Dzsinnek kell írni
Lehet ,hogy a tudatalattid lát,érez valamit ami alapján erre a következtettésre jutott.
A tudatalattid Dzsinn formában jelent meg álmodban.
De persze az is elképzelhető ,hogy csak rosszat álmodtál mert előtte halállal kapcsolatos filmet néztél.
Szerintem azt jelenthette, hogyha az anyukád egy nap meg fog halni, nem te fogsz meghalni, hanem a szíved nem lesz soha többé a régi.
A Dzsinben a negatív gondolataid áramlása volt, az anyukádban a pozitív, te pedig a befogadó voltál.
A halal mindig egy uj elet kezdete az alomban.
Minden szereplo te vagy.
Szeribtem az,h anyukad meghal,azt jelkepezi,h a gyerekkorodnak vege lesz. Az,h te meghalsz,azt jelkepezi,h a mostani eletkorulmenyeidtol elbucsuzol es uj eletet kezdesz valahol mashol,mint ahol eddig eltel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!