Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már veletek ilyen? Mi...

Volt már veletek ilyen? Mi ennek a magyarazata?

Figyelt kérdés

Rosszat almodtam, viszont tudtam, hogy almodok. Eleinte azt hittem, hogy a valosag, aztan valamibol kikovetkeztettem, hogy nem, ez biztosan alom. Amikor erre rajottem, megprobaltam felebredni. Viszont tobbszori probalkozasra sem sikerult, es az alom folytatodott.

Akkor most aludtam vagy nem?

2024. márc. 13. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt már. Tudatos álmodás, plusz álom az álomban, amiben van egy álom amiben álmodsz, kb mint a rétegek.

Aludtál, csak álmodban rájöttél, hogy álmodsz. Ennyi. :)

Nekem akkor szokott lenni, ha fizikailag nagyon fáradt vagyok, agyban meg pörgök, vagy stresszes vagyok.

Talán azzal lehet összefüggésben, hogy mennyire mélyen alszol.

2024. márc. 13. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt már tudatos álmom is, álom az álomban is, hamis ébredés is, alvásparalizis is.

De van az a legijesztőbb változat, ami nem álom az álomban, hanem egyszerre vagy tudatában annak amit álmodsz és annak is, ami a fizikai valóságban van. Érdez magadon a takarót, hallod, hogy szól a tv, stb, de hiába vagy tudatos, nem tudsz az álomból kilépni.

2024. márc. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!