Mondjátok hogy nem csak rossz dolog tortenhet es hogy ez igaz e?
Azt almodtam hogy az osszes fogam kiesett. Nem tudom pontosan ez mit jelent,de elegge megijedtem ugyan is azt hiszem jot is hallottam rola meg rosszat is! Ti almodtatok mar fogakkal? Meg is miket jelenthet ez az alom?
Koszonom segito valaszaitokat!
Nekem nagyon kevés visszatérő álmom van de ez a fogas dolog valamiért engem is érint
Elég durva formában szokott jelentkezni
Nem csak kihullanak, hanem benne maradnak a számban és nem tudom őket kiköpni tehat fulladozom tőlük…
Sőt sokkal több fogam van mint eredetileg, olyan érzés mintha vagy 100 fog miatt fulladoznék…
Nagyon morbid és szerencsére nem sokszor volt ilyen álmom viszont annyira rossz hogy erre emlékszem
Fogalmam sincs miért van ez és hogy jelenthet e valamit, de nagyon morbid és rémálom kategória
"nem csak rossz dolog tortenhet es hogy ez igaz"
Na, most jobb, hogy mondtam?
A fog a valós életben egy életen át értéket képvisel mivel annak hiányában nem lehet jól megrágni a táplálékot, és emésztési problémák lépnének fel segítség nélkül. (Segítség lehet a turmixolt étel, ha már nem tudnád megrágni vagy a protézis is). Nos ha kiesik akkor egyik kérdés hogy nem akartad volna de kiesett, vagy pedig éppenséggel akartad volna és megtörtént.
Én már húztam ki lötyögő fogat álmomban sokszor valamitől meg akartam szabadulni, és általában nem egészséges, hanem lyukas fogat szedtem ki szinte fájdalom nélkül, csak úgy az ujjbegyemmel. Volt olyan is hogy vissza is tudtam rakni és soha nem vérzett. Mert az a dolog maradt az életemben pedig el kellett volna küldenem.
Nálam az álmok tudatosak, csak ugye meg akarjuk fejteni így nálam eltávolításról volt szó, lyukas fog esetében az életben problémát okozó dolgoktól való megszabadulást akarja jelképezni. Minél egyszerűbb kihúzni a fogat annál egyszerűbben akarod megoldani a problémát, és akár annál egyszerűbben is megoldható a probléma. Ám ha nem is akartad volna kihúznia a fogat, akkor ez pont olyan mint hogy attól félsz elhagy a párod, a szeretted és egyszer csak megtörténik pedig nem akarnád.
Lehet hogy nem párkapcsolati dolog az amitől megválnál vagy nem akarnál megválni és mégis megtörténhet, de jelképesen olyan aggódás amit nem akarnál és mégis megtörténik ha nem teszel még előtte ellene valamit. Az álom akarja tudatosítani veled hogy valós és nem alaptalan a félelmed, és tenni kellene ellene különben bekövetkezhet. A dolog vagy személy amúgy eléggé értékes mint a fog, és annak hiánya is jelent valamit. De ha a lyukas fogat vesszük akkor pont értéktelen dologtól való megszabadulás a jelkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!