Halottal álmodtam ès ezt tapasztaltam, mennyire általános? Lehet termèszetfeletti?
A termèszetfeletti dolgokkal kapcsolatban mindig is szkeptikus voltam, próbáltam a realitáson belül válaszokat keresni, de mindig érdekesnek talàltam a témát és olvasgattam, ha szembe jött a téma, hogy ki miket tapasztalt.
Nekem az imént volt az első, számomra megrendítő élményem amitől borzongok.
Nagyon élethű álmom volt, amiben megjelent az a kedves falubeli asszony, akiről 3 hete mondta anyum, hogy meghalt. Az udvarunkon voltam, odajött hozzám ès kedvesen érdeklődött, én meg az álmomban is teljesen zavart voltam, hiszen úgy tudtam róla, hogy már halott de nem kérdeztem rá. A kutyám odament hozzá, megszagolta és tovább állt( amúgy tuti ugatta volna, mert nem szereti az idegeneket) erre azt mondja az asszony, hogy biztosan nem csinál semmit neki a kutya, hiszen megvan halva. Közben hátra vittem a kutyát, az asszony pedig közli, hogy most volt Xy-nál és megállt itt is, elköszönni. Néztem vissza rá és egy sovány, ősz, fekete öltönyös ember vitte az ölében, már a föld felett voltak és halványodtak, amire vissza kiáltottam, hogy csak egy percet várjanak még! Vissza szaladtam, nyúltam fel feléjük és azt mondtam, hogy még csak annyit meséljen el, milyen meghalni?! Erre mintha dühös lett volna az ember és hangos, mély fuvallattal eltűntek. Én pedig arra ébredek, hogy a kezemmel ugyanúgy nyúlok felfele és probalok sikitani, nyitva volt a szám és jött ki levegő a tüdőmből, de hangot nem tudtam kiadni és egy hihetetlen furcsa, hideg érzet lett a bal vállamon. Pár pillanatig tartott ez, hogy magamnál voltam de még emeltem a kezem és próbáltam sikitani, mire teljesen felebredtem és abba tudtam hagyni. A furcsa bizsergető érzés a vállamon 2 percig is éreztem utólag.
Olyan, mintha nem csak egy sima álom lett volna, hihetetlen milyen tapasztalat ez.
Kb két hete az egymás után meghalt nagynénèm és férje jelent meg az álmaimban, ők is elköszönni jöttek, velük viszont melegséget éreztem, öleltem őket búcsúzásképp és igy ért véget, be tudtam egy random álomnak.
Na de ez a mostani…
Akinek volt még hasonló, hallottal álmodós élménye, tapasztalt hasonlót? Ezt a hidegség érzést még több helyen hallottam.
Mit gondoltok, ti mit éltetek át eddig és lehet e benne valami?26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!