Mit jelenthet az álom? Van jelentése? Lehet benne hinni?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel jártam egy kis ideig! 4 nappal ezelött álmodtam vele. Egy éjszaka alatt 3-szor volt ugyanaz az álmom vele kapcsolatban, de a helyszin volt más. Az álom lényege hogy azt mondta nem szeret de mégis megcsokolt.2010. okt. 20. 18:03
3/4 anonim válasza:
kedves kérdező!
Szerintem ebben az álomban nem annyir a külső mint inkább a belső jeleket kell figyelmeb venned. Feltehetőleg az álmodban a saját érzelmeid kerültek össze a múlt eseményeivel és alkottak furcsa elegyet.
Ennyi az egész!
4/4 anonim válasza:
jogos az utolsó válasz, ne hidd, hogy valami felsőbb erő megsúgott neked dolgokat amiket nem tudhatnál alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!