Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban pasit akartam keresni magamnak, így gondoltam valami egyszerűt, de szexit veszek fel. Egy fekete nadrágra, és egy fehér ingre esett a választásom. Leültem egy árnyékos helyre keresztbe tett lábakkal. Az ingemen csak a felső gombok közül 2-3-at kihagytam, és amikor leultem éppen szelesre fordult az idő, és még szexibben is sült el a dolog, mint terveztem. Előttem pár méterre 3-4 tagból álló fiúcsapat volt, mindannyian ámultak. Eleinte zavartan éreztem magam, de a reakciójukból tudtam hogy valamit nagyon jól csináltam, így megnyugodtam. Az egyik fiú megdicsért és mondta adjam meg a telefonszámom. Indultam is, de mire odaértem, azt láttam, hogy egy másik írja le neki egy cetlire (volt előttük egy vastag fal, az előtt állt a lány). Gondoltam magamban, lehet, hogy szerencsétlen vagyok, de ennyire már tuti nem, fogtam magam, és odamentem megkerdezni a csávótól (aki akkor már indult meg a másik lány irányába) hogy "ez valami vicc ugye?". Ő meg egyszerűen rávágta, hogy nem.
2023. nov. 15. 05:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem voltál elég gyors :)

Mai világban meg az álomban is így van, nem teljesíted a parancsot, 2 szekundum alatt már más lány ül a nyeregben

2023. nov. 15. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!