Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban pasit akartam keresni magamnak, így gondoltam valami egyszerűt, de szexit veszek fel. Egy fekete nadrágra, és egy fehér ingre esett a választásom. Leültem egy árnyékos helyre keresztbe tett lábakkal. Az ingemen csak a felső gombok közül 2-3-at kihagytam, és amikor leultem éppen szelesre fordult az idő, és még szexibben is sült el a dolog, mint terveztem. Előttem pár méterre 3-4 tagból álló fiúcsapat volt, mindannyian ámultak. Eleinte zavartan éreztem magam, de a reakciójukból tudtam hogy valamit nagyon jól csináltam, így megnyugodtam. Az egyik fiú megdicsért és mondta adjam meg a telefonszámom. Indultam is, de mire odaértem, azt láttam, hogy egy másik írja le neki egy cetlire (volt előttük egy vastag fal, az előtt állt a lány). Gondoltam magamban, lehet, hogy szerencsétlen vagyok, de ennyire már tuti nem, fogtam magam, és odamentem megkerdezni a csávótól (aki akkor már indult meg a másik lány irányába) hogy "ez valami vicc ugye?". Ő meg egyszerűen rávágta, hogy nem.2023. nov. 15. 05:40
1/1 anonim válasza:
Nem voltál elég gyors :)
Mai világban meg az álomban is így van, nem teljesíted a parancsot, 2 szekundum alatt már más lány ül a nyeregben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!