Valaki megfejti ezt nekem? (Álom)
Van egy nagyon erős magabiztos természetem, egyszerűen olyankor èrzem magamban az energiát, ez az énem immár két éve, hogy elveszett, teljesen megváltoztam, leépültem mentálisan, a semlegesség hatalmába kerít, olyan mintha csak egy zombi lennék érzések nélkül, tökre szociopata vagyok, mintha bevertem volna a fejem és mintha az játszódna le bennem mindennap hogy nem tudom hogy ki vagyok. De amikor álmodok gyakran álmomba olyan vagyok mint régen. Múltkor volt egy álmom, csak hogy értsétek, a tekintetem egyre üresebb, egyre kevesebb benne az élet, nem szeretem a gyerekeket, nem is szeretnék. De az álmomban volt egy gyönyörű 4-5 éves szőke kislányom, álmomban nagyon szerettem őt és azt kérdezte "Mi történt a szemeiddel?". A régi személyiségem, az úgymond önmagam átgázolt mindenen, álmomban gyakran vagyok ilyen és olyankor boldogan ébredek. Most pedig egy gátlásos megszeppent nő vagyok, ügyetlen vagyok, önmagam 30%-át tudom produkálni, mindent csak objektíven itélek meg mint egy gépezet, hagyon hogy bántsanak, előjött a nem létező beszéd hibám, szupermemóriám volt de most a mondataim végét is gyakran elfelejtem. Lehetek még önmagam, vagy ezek már csak emlékszálak amiket álmomban látok?
Ha valakit érdekel hogy jutottam ide, nos nemtudom. Egyik napról a másikra fokozatosan elkezdtem elveszíteni mindent ami vagyok, vele együtt az érzelmi szintem 60%át is. Majd a fájdalmaim felerősödtek, a traumáim előtörtek. Mindennap átélem a gyerekkorom óta elszenvedett bántásokat a fejemben, hallom a hangjukat amint mondják, làtom a fejemben ahogyan bàntanak, teljesen tébolyult lettem. Mintha a fejemben a csendből zajlenne és minden a feje tetején. Csak így. Random. Elvesztem. Mindennap próbálom visszahozni magam, koncentrálok, de sehol semmi, sötétség és üresség.
Tudom mi ez,én 2 éve próbálok összevakarni magamnak egy egészséges egót legalább az önvédelemre,hogy ne egyenek meg reggelire de ugyanez a sötét hideg mélység...és ami a legrosszabb,hogy a tompaság mellett elvesztettem a híres a humorom,pedig azelőtt sziporkáztam..
Anno én is egy domináns személyiség voltam,néha durvább de határozott megnyilvánulásokkal most meg a szomszédot nem tudom elküldeni sajnálatból, nehogy megbántsam..
Amikor én elkezdtem hallani ezeket a hangokat,akkor szembesültem önmagam gyengeségeivel és ezek beismerése volt a legnehezebb,meg a józan belátás,mert ezeket a sérüléseket kompenzálandó növesztettem a lehengerlő egót ami most átfordított...de ez lelki kivérzés nálam az önfeladással kezdődött..ez mindig egy döntés..
Ha te nem szereted a gyerekeket,mert traumatikus élményed van, akkor a saját belső gyermekedet sem tudod megfelelően táplálni..Nézz utána mit jelent a szőke saját gyermek álomban,mert az te magad vagy..ez a racionalitás és ahogy te fogalmaztad az objektív elme irányításának feladása az érzelmi káosz javára,hogy megélhesd a veszteséggel járó gyászt,haragot stb, és megújulhass..
pl: [link]
nekem a kislány helyett mindig egy szőke kisfiú jön szembe velem,de ez konkrét üzenet számomra ezt tudom,hogy: 9-es szellemi gyermek,szabadság,öröm,kreativitás,önkifejezés stb..
Ízlelgesd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!