Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki megfejti ezt nekem? (Álom)

Valaki megfejti ezt nekem? (Álom)

Figyelt kérdés

Van egy nagyon erős magabiztos természetem, egyszerűen olyankor èrzem magamban az energiát, ez az énem immár két éve, hogy elveszett, teljesen megváltoztam, leépültem mentálisan, a semlegesség hatalmába kerít, olyan mintha csak egy zombi lennék érzések nélkül, tökre szociopata vagyok, mintha bevertem volna a fejem és mintha az játszódna le bennem mindennap hogy nem tudom hogy ki vagyok. De amikor álmodok gyakran álmomba olyan vagyok mint régen. Múltkor volt egy álmom, csak hogy értsétek, a tekintetem egyre üresebb, egyre kevesebb benne az élet, nem szeretem a gyerekeket, nem is szeretnék. De az álmomban volt egy gyönyörű 4-5 éves szőke kislányom, álmomban nagyon szerettem őt és azt kérdezte "Mi történt a szemeiddel?". A régi személyiségem, az úgymond önmagam átgázolt mindenen, álmomban gyakran vagyok ilyen és olyankor boldogan ébredek. Most pedig egy gátlásos megszeppent nő vagyok, ügyetlen vagyok, önmagam 30%-át tudom produkálni, mindent csak objektíven itélek meg mint egy gépezet, hagyon hogy bántsanak, előjött a nem létező beszéd hibám, szupermemóriám volt de most a mondataim végét is gyakran elfelejtem. Lehetek még önmagam, vagy ezek már csak emlékszálak amiket álmomban látok?

Ha valakit érdekel hogy jutottam ide, nos nemtudom. Egyik napról a másikra fokozatosan elkezdtem elveszíteni mindent ami vagyok, vele együtt az érzelmi szintem 60%át is. Majd a fájdalmaim felerősödtek, a traumáim előtörtek. Mindennap átélem a gyerekkorom óta elszenvedett bántásokat a fejemben, hallom a hangjukat amint mondják, làtom a fejemben ahogyan bàntanak, teljesen tébolyult lettem. Mintha a fejemben a csendből zajlenne és minden a feje tetején. Csak így. Random. Elvesztem. Mindennap próbálom visszahozni magam, koncentrálok, de sehol semmi, sötétség és üresség.

2023. nov. 15. 02:24
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Ideje pszichologushoz menned
2023. nov. 15. 06:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy az a régi, erős személyiség sem volt valódi, csak arra volt jó, hogy valameddig kompenzálni tudd vele a sérüléseid, gyengeségeid. Jól érezted magad benne, mert úgy tűnt, megvéd, csakhogy alatta ott gyűlt a sok feldolgozatlan katyvasz, trauma. Ezeket nem lehet a végtelenségig gyűjtögetni és bezarva tartani.Olyan mint a fedő alatt a gőz. Fortyog, gyűlik és egyszer muszáj kitörnie. Nálad ez most jött el. Ha nem tudsz kijönni belőle egyedül, keress szakembert. Bár sajnos legtöbbjük semmit sem ér.
2023. nov. 15. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Probléma az, hogy 18 évesen kiköltöztem külföldre, nem tudom a nyelvet, itt elég drága lenne amúgyis egy pszichológus, amíg ugymond befolyásolható voltam, amíg segíthetett volna egy pszichológus, addig nem vittek a szüleim, hiába könyörögtem, a másik meg az, hogy a pszichológusok elmondtàk volna a szüleimnek amiket mondok nekik, amitől lehet nem mondtam volna semmit, most pedig idősebb lettem, nagyon jól értek a pszichológiához, hiába mennék sztem, eléggé kétlem, hogy tudna segíteni, talán az segítene, ha lenne egy ember az életembe aki sokkal okosabb nálam és nem csak lehúz, kèt barátom van, egyiksem beszél màr velem, meg nem biztos, hogy barátként tudtam rájuk nézni, volt kiskoromba egy legjobb barátom aki elhagyott, azt mondta hogy keressek más barátokat, mert neki már vannak saját barátai, azóta nem igazán fontosak az emberek szàmomra, mint barát, ha valahogy egyik nap megírná nekem az a két személy hogy nem vagyunk többé barátok, úgy érzem hidegen hagyna, őszintén sztem semmi sem segíthet már rajtam, nagyon kilátástalannak érzek mindent
2023. nov. 15. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom mi ez,én 2 éve próbálok összevakarni magamnak egy egészséges egót legalább az önvédelemre,hogy ne egyenek meg reggelire de ugyanez a sötét hideg mélység...és ami a legrosszabb,hogy a tompaság mellett elvesztettem a híres a humorom,pedig azelőtt sziporkáztam..

Anno én is egy domináns személyiség voltam,néha durvább de határozott megnyilvánulásokkal most meg a szomszédot nem tudom elküldeni sajnálatból, nehogy megbántsam..

Amikor én elkezdtem hallani ezeket a hangokat,akkor szembesültem önmagam gyengeségeivel és ezek beismerése volt a legnehezebb,meg a józan belátás,mert ezeket a sérüléseket kompenzálandó növesztettem a lehengerlő egót ami most átfordított...de ez lelki kivérzés nálam az önfeladással kezdődött..ez mindig egy döntés..

Ha te nem szereted a gyerekeket,mert traumatikus élményed van, akkor a saját belső gyermekedet sem tudod megfelelően táplálni..Nézz utána mit jelent a szőke saját gyermek álomban,mert az te magad vagy..ez a racionalitás és ahogy te fogalmaztad az objektív elme irányításának feladása az érzelmi káosz javára,hogy megélhesd a veszteséggel járó gyászt,haragot stb, és megújulhass..

pl: [link]

nekem a kislány helyett mindig egy szőke kisfiú jön szembe velem,de ez konkrét üzenet számomra ezt tudom,hogy: 9-es szellemi gyermek,szabadság,öröm,kreativitás,önkifejezés stb..

Ízlelgesd..

2023. nov. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!