Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szokott néha csak úgy, hirtele...

Szokott néha csak úgy, hirtelen a semmiből eszetekbe jutni nagyon régen álmodott álmotok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2023. okt. 25. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2023. okt. 25. 16:42
 3/7 anonim válasza:
Igen! Már többször is előfordult velem, hogy vagy álmomban, vagy félálomban, de egyszer még teljesen ébren is elkezdtem látni jeleneteket olyan régebbi álmaimból, amelyekre azóta sem emlékeztem/gondoltam soha, és volt, amelyiket konkrétan évekkel azelőtt álmodtam. Amúgy ez idegesítő is, amikor sorban jönnek a képek és nem akar leállni.
2023. okt. 25. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ahogyan a 3.válaszoló is írja!
2023. okt. 25. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Sokszor. És néha elgondolkodtató, hogy most álmodtam vagy régen. Olyan deja vu érzés. Érdekes.
2023. okt. 26. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem van, hogy álmomban eszembe jut egy dezsavü szerű érzés, hogy ezt már álmodtam, vagy ez már megtörtént egyszer. De mikor felébredek biztosan tudom, hogy nem lehetett ismerős az álombeli helyzet és biztos, hogy nem is almodtam még róla. Ennek nem túl nehéz utánajarnom, mert írok álomnaplót.

Olyan, mintha álmomban lenne egy külön alomvilágbeli tudatom, ottani emlékekkel.

2023. okt. 26. 21:08
 7/7 kloha válasza:

Úgy 5-6 évvel ezelőtt, felbukkant egyik éjjel a kisgyerekkori rémálmom. Úgy 8-10 évesen visszatérő álom volt.

A lényeg, hogy amikor újra beugrott, nem siettem ki az álomból, mint régen, (felébredés) hanem nosztalgiáztam egyet a felnőtt fejemmel és tudatommal. :)

Még néhányszor vissza jött, de azóta nem volt.

2023. okt. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!