Démoni álom + ex felbukkanása mit jelenthet? (Bovebben lent)
Fekete meg piros gyertyát gyújtogattam a puszta kezemmel és tanítottam a barátaimat is, hogy gyújtsák meg gyufa nélkül. A gyertya meg hirtelen le is égett. Akkor az exem haverja le akart fekudni velem, erre jon az exem, hogy ugye huseges voltam?
Utána láttam, hogy a falon van egy fekete kereszt(nem fordított) es csopog a falból ilyen piszkos víz
Erre riadtam reggel 7kor es durva, mert ez az álom masodszorra ismetlodott meg, hogy folyik a falból valami gonosz energia
(Boszorkanysaggal foglalkozom par éve)
Jó kérdés,nekem is voltak már durva álmaim pedig én nem foglalkozom ilyennel.Volt hogy gyerekként egy succubussal rendszeresen(kb 1 hónapig szinte minden este) dugtam és el is élveztem mire felkeltem.
Második durva álmom az az volt hogy kikötöztek egy székre valami elhagyatott húsüzembe aztán a belső szerveim kampókra voltak akasztva amiket forró üstbe mártogattak és mindig éreztem azt a szervemet amit belemártottak illetve a kampókat is éreztem a szerveimben.Mindeközbe láttam saját magamat vergődni a széken de nem volt lábam csak felső testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!