Azt álmodtam, hogy kaptam egy új cipőt, fehér volt és Tisza márkájú. A fűzői a megszokottal ellenkező irányban voltak (mármint arra merőlegesen). Mit jelenthet ez az álom?
Egy olyan valakitől kaptam, aki a valóságban már nem él, de álmomban ennek nem voltam tudatában.
A többiek ajándékához képest ez jóval drágább volt.
Örültem, jólesett a kedvesség és hálás voltam, de kicsit kínosan is éreztem magamat, mert úgy éreztem, hogy nem tudom viszonozni.
Talán azt jelentheti, hogy mit jelentett a személy számodra.
Pl.: nagyon fontos és ertékes volt neked (drága márkás cipő), és volt benne valami fura valamit máshogy csinált mint a nagy többség, valamiben eltért (merőleges fűző). Hálás vagy azért amilyen helyet betöltött az életedben és valahogy szeretnéd ezt tudatni vele (mintha vissza kéne adnod, tartozol neki)
Másik lehetőség:
A személy és amit ad a te személyisegednek egy részét szimbolizálja. Azt, amelyik szembemegy az árral (merőleges fűző), és felvenné a márkás cuccokat a drága cuccokat (ha van módja rá meg is teszi ha nincs, valahol csak szeretné), vagy amelyik pont azert erzi magát kívülállónak, mert nem erzed magadénak ezt a márkás es drága cuccokat hordást. Ezt a részedet valahol kompenzálni akarod, pl azzal hogy valamit te is adsz, vagy alkalmazkodsz a divathoz, márkákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!