Miért jött fel az az álom kép hogy páromat fölé kést tartok álmában?
Megmondom őszintén azóta elég zaklatott vagyok, sőt... Félek, hogy esetleg közveszélyes lennék és ez a gondolat kép állandóan feljon, amitől gyomorgorccsel veszelem át a napot.
Hajnalban felébredtem, elkezdtem az idős cicámat simizni odakucorodtam hozzá és kicsit elbóbiskoltam és olyan álom vagy gondolat (nem tudom, mert végülis felalom volt) abban az volt, hogy a páromra hajolok és fölé tartok egy kést. Igazából magát a megölést nem láttam már. Azóta ez az emlekkep emészt.
Olyan szinten, hogy reggel már hánytam is az idegtol, nulla étvágyam van, elszegyellem magam, mégis hogy juthat ilyen eszembe?
Nem futom a legjobb időszakom. Egy áprilisi trauma feldolgozási folyamaton vagyok, 0-24-ben szorongok, és gondolkodom, de ezt sose gondoltam volna magamról. Próbálom osszekaparni magam, hogy ő ne szenvedjen, mert látom, neki se esik jól a mentális állapotom.
Pszichológusnál jártam egyébként a héten, első óra. Természetesen menni fog ez a későbbiekben is.
Mi a magyarázata hogy ez megtörténhetett? Mit jelent ez a kepsor, ha ezoterikusan nézem?
Nem igazán van képem erről beszélni.
Megmondom őszintén, nem álom volt, hanem felalomban egy gondolat és ez ijesztett meg.
Ezen rugozom:/
Igen, elég stresszes az elmúlt pár hét. Felmondási időmet töltöm, és elég bizonytalan a jövőm így. Elveszettnek érzem magam sokszor, honvagyam is van, mert a család nagyon messze lakik.
Párom nagyon támogató, de nem volt mindig ilyen és a kapcsolatunk se volt mindig jó.
Persze ha vége a felmondási időnek, sűrűbben járok majd haza.
De így is van bennem egy szégyen, bűntudat, félelem, hogy egyáltalán hogy juthatott eszembe ilyen és miért kattogok még mindig ezen, mi a jelentése...
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__123..
Lehet tévedek, de szerintem ezt a kérdést is te írtad.
Úgy gondolom nem jó helyen keresed a válaszokat. Hiszen leírásodban már ott vannak a válaszok csak egy kis önismeret és tudni fogod mit kell tenned.
Ehhez tényleg jó hogy igénybe veszed egy pszichológus segítségét.
Nem hiszem hogy az segítene ha most azt írnám: próbálj meg lazítani, kikapcsolódni, elterelni a romboló gondolatokat, mert nem tudhatom valójában milyen állapotban vagy.
Remélem idővel rendeződik a helyzeted és jobban érzed magad.
Igen, én írtam sajnos.
Rossz, hogy újra meg kell ismerkednek önmagammal :)
Mostanában kezdem megérteni az önismeret szó jelentőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!