Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » #álom #megcsalás #álompasi...m...

#álom #megcsalás #álompasi...mit jelent?

Figyelt kérdés

6 éve párkapcsolatban élek. Az utóbbi hónapok, 1 év már nem bírom. Párom nagyon szeret, de egyre nehezebben vele. Mentálisan beteg és engem ez teljesen leszív. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem tud nélkülem élni. Nem képes felnőtt férfiként gondolkozni, élni. Hisztis, negatív, sajnaltatja magát stb. Már régóta kérem menjen segítséget kérni orvostól. Az elmúlt pár hétben már szex se volt, mert egyszerűen nem kívánom maga a szexet. Szeretem, nem ilyen volt. Fel néztem rá, most meg egy roncs. Mellette voltam, vagyok DE egyszerűen nem lép semerre, várja mástól a megmentést. Én jobban örülnék neki, ha kimondaná ő a szakítást, mert ha én mondom, akkor sír, tombol, könyörög, ő már nem akar élni. Érzelmileg borzasztóan nehéz vele.

Nekem olyan férfiak jönnek be, akik magas, sötét hajú. Ő magas. Tehát csak "ennyiből" az ideálom. Mikor össze jöttünk, jobb bőrben volt. És itt nem a testalkatra gondolok, hanem őszinte mosolyra, kisimult arcra. Már most teljesen árnyéka önmagának és mindig azt mondja, rajtam múlik, mert ha én úgy állok hozzá, ő is boldog.

Egy ideje folyamatosan azt álmodom, hogy egy ilyen pasival jövök össze. Aki külsőleg nagyon tetszik, és álmomban a szex is jó...bar részletekre annyira nem emlékszem. De kb mindig ugyanaz a "forgatókönyv". Viszont mikor kezdünk össze melegedni, akkor belém nyilal, hogy nem akarom megcsalni a párom. Tehát ott van az álmomba is. Ezek az álmok annyira durván valósághűek, hogy mikor felkelek, rossz érzésem van és gyomorgörcsöm, hogy megcsalom a párom. Idáig legyintettem, hogy csak egy álom, de egyre többször megtörténik és egyre jobban foglalkoztat, hogy miért van ez.

...

2023. aug. 16. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
A kulcsszavakat nem a kérdés helyére írjuk.
2023. aug. 16. 10:09
 2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezzel sokat segíettél. amúgy nem is oda volt tervezve
2023. aug. 16. 10:20
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon szívesen, legközelebb figyelj oda!
2023. aug. 16. 10:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Szakíts. Olyat nem mond normális ember, hogy "rajtad múlik", főleg nem annak, akit állítólag szeret. És nem várhatja sem azt, hogy te vagy más megmentse, meg azt sem, hogy (és úgy sejtem, biztos ilyet is mond sokszor) "ha szereted, akkor ezt neked tűrnöd kell".
2023. aug. 16. 13:26
 5/16 A kérdező kommentje:
4es, ha szeretem akkor elfogadom hogy ilyen és segítek neki...ezt szokta mondani :(
2023. aug. 16. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
#5 Ez gyakorlatilag egy érzelmi zsarolás részéről. És te dönthetsz úgy, hogy akkor mostantól nem szereted, mert nem ő dönti el, mire vágysz és mit várhatsz el. Jogod van boldognak lenni, és nyilvánvalóan mellette az nem fog menni. Az meg mese, hogy a szerelem ennyire mindenható lenne, ahogy a 20 éve házas is beleszerelmesedhet fél pillanatra a titkárnőjébe, de dönthet úgy, hogy nem cselekszik, hanem inkább arra szánja az energiáját, hogy a feleségét szeresse. Te is dönthetsz úgy, hogy elhagyod, nagy nehezen idővel túlteszed magad rajta, és boldog leszel majd valaki mással. Nem láncolhat magához csak azért, mert szereted, "szeret", és akkor már megmondja, hogy neked mit kell csinálnod.
2023. aug. 16. 13:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Miota lett ilyen miert lett ilyen?
2023. aug. 17. 05:51
 8/16 anonim ***** válasza:

ez a baj a nokkel. magukat rendbe rakatjak a ferfiakkal, de visszozni ezt mar nem kepesek.

a nonek lehet baja, de a ferfinak nem. mint egy apa lanya kapcsolat.

a parod kivanja a szexet, de pedig nem. es nem vagy hajlando legalabb a parodnak oromet szerezni ha te nem is kivanod.

biztosak lehetunk benne ha a ferfi nem is kivanja, de attol meg oromet szerez a nonek mert szereti.

milyen kapcsolat ez, hogy nem tamogatjatok egymast. egy parkapcsolat nem csak arrol szol hogy a ferfi segit a nonek ha van valami baja. a ferfi is ugyanugy egy erzo ember.

2023. aug. 17. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
#8 Tehát mivel vannak olyan nők, akik "rendbe rakatják" magukat a férfiakkal, akkor máris baj, hogy van olyan nő, aki ezt nem tenné meg a másikért? Mellesleg nyugodj meg, még ha "rendbe is rak" egy férfi egy nőt, ilyen esetben tart mellette két másikat.
2023. aug. 17. 15:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a párod valamiért depressziós, kedélybeteg. Az nem olyan dolog, hogy megrázza magát és hopp, kijött belőle. Hosszú ideje nyomaszthatja valami. Az meg nem sokat segít, hogy érzi, nem igazán vagy támogató, nem igazán szereted már. Nekem is sokszor fejemhez vágták már, gogy szedd össze magad! Nem várhatod mástól a megmentést! Ugye a sok empatikus ismerős..

De ez sajnos nem így megy. Nem mindenki olyan szerencsés meg erős.

2023. aug. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!