Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ilyet? Egy...

Miért álmodtam ilyet? Egy dombon voltam

Figyelt kérdés

Már 5x elvettem volna az életemet magamtól, hogy ne írjam le durván, egyszer sikerült volna.

Annál az alkalomnál én hypoxiának tudom be hogy mivel megnőtt az oxigén nyomás a fejemben dopamine szabadult fel és "jó" érzést kissé eufórikus érzést adott, utánanézve ezt szokták is csinálni emberek, de nagyon nem jó mert agysejteket sérti vagy mi. Erről van egy kutatás is. De hát itt vagyok. Még. Orvos azt mondta maga a legszerencsésebb ember ezen a Földön.

Már számtalanszor álmodom ahol azt hallom "már meghaltál ébredj fel", most viszont mást, de napról napra ugyanazt. Egy dombon vagyok, idilli kép, emberi anatómiához értve szakmám miatt és önsértek is megjelöltem a radialis, ulnar, és főleg a bronchiál artériákat, a karotid artériát meg szerintem mindenki tudja. És én álmomban mindet elvágtam, de nem jött vér csak minimális, pedig spriccelnie kellene ilyenkor olyan nyomású a vér, tudom. Aztán megint vágtam meg megint, és ott volt egy személy de csak nézett kb 5 méterről én nem néztem rá mert nem érdekelt, csak el akartam "tűnni" végleg. Aztán hirtelen megszűnt minden vér, ruhám is tiszta, bőröm is, és vége lett. Majd egy erdő kis részében álltam egyedül egy erdőben ahova besüt a nap, tiszta égre néztem, örömmel és egy elégedett mosollyal.

Végül felébredtem.

Ez mi a halál?

2023. júl. 31. 16:37
 1/1 anonim ***** válasza:
A halál az álomban nem feltétlenül jelent rosszat. Valaminek a végét, befejezését jelenti. A domb és az idilli táj jelenthet egy állapotot, amit megszoktál, hogy a karodon levő ereket felvágod, jelzi azt, hogy valamit szeretnél változtatni az életeden, még akkor is, ha elégedett vagy a munkáddal, és mindened megvan.Az, hogy csak kevés vér folyik ki belőle jelzi azt, hogy nem elég erős az elszántságod. Az erdő és a tiszta, napos ég jelzi, hogy új kihívások, új nehézségek fognak előtted állni, de a tiszta ég jelzi azt, hogy azokon a nehézségeken is túljutsz.
2023. aug. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!