Miért álmodhattam ezt? Eléggé beparáztam.
Szóval ezt most álmodtam 2 óra fele, viszont azonnal felriadtam. 18 éves férfi vagyok.
Tehát arra emlékszek, hogy volt egy idős férfi, akit valaki élve elásott félig vagy nem tudom, és minden nap járkált hozzá, viszont nem etette itatta. A végén már csontra le volt fogyva, de még élt. Ki akarta húzni valaki a földből de rendesen láttam az oszló testét, főleg a fejét, amit nem részleteznék. Röviden ennyi az álmom. Nagyon para az egész, ilyet még sosem álmodtam. Nem hiszitek el, de amikot írtam ezt, folyamatosan könnyeztem valamiért, illetve eléggé ilyen szorongó, kellemetlen érzésem van, vagy mintha nyomás lenne a mellkasomom. Tényleg nagyon bef0stam, nem volt még ilyen. Ráadásul egyedül is vagyok itthon. Nem is tudok visszaaludni, hanem bekapcsoltam a TV-t.
Miért álmodhattam ezt? Mit jelenthet?
hmm, semmi horror filmet nem néztem mostanában, félni nem szoktam egyedül. Volt már olyan, hogy leesett éjszaka az óra a falról, de felfogom annak, hogy biztos rosszul tettem vissza, mert aznap cseréltem benne elemet. Stressz az van bőven, meg lelki problémák is, akkor lehet ezek miatt történt. Utána kb 1 óra múlva visszaaludtam.
Még tényleg nem álmodtam ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!