Mit jelent ez az álom? Ma álmodtam és nagyon felkavart. Mit jelent az ha azt álmodom hogy felakasztanak és akkor is újra születek ?
Biztos, hogy álom volt?
Én mindig úgy képzeltem, hogy az öngyilkosok lelkét nem engedik be sem a menybe, mert eldobták az életet, sem a pokolba, mert nincs mivel gyötörni azt, akit az élet úgy meggyötört, hogy az életüket inkább eldobják.
Én úgy érzem, hogy az öngyilkosok lelke még egy darabig kóborol a földön, majd egy idő után egy újabb körre küldi őket a földre az isteni gondviselés. Hitem szerint az ártatlan áldozatok is egy újabb körre vannak elküldve, bár csak ha ők is ezt akarják a paradicsom helyett.
Szerintem előző életedben valaki kisgyerekként Afrikában megölt téged, ártatlanul. Ez előtti életedben pedig te vetettél véget az életednek.
Most pedig itt vagy és Isten embere megmondja neked a tutit:
Tiszta lapot kaptál erre az életedre. Mától fogva pedig a lelked is tiszta, mert minden bűnöd bocsánatot nyert, amit megbántál.
Ilyen ajándék ritkán adatik meg egy léleknek. Élj!
Jézusnak köszönd és annak, aki Őt elküldte. Ismerd meg Jézust az írásokból és tanulj tőle. De nem kötelező.
[link] -ha olvasnád, itt kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!