Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Ma...

Mit jelent ez az álom? Ma álmodtam és nagyon felkavart. Mit jelent az ha azt álmodom hogy felakasztanak és akkor is újra születek ?

Figyelt kérdés
Egy erdős részen voltam magas helyen és öngyilkos akartam lenni amit meg is tettem. Fejjel zuhantam a földre és meghaltam. Közben észleltem a külvilágot. Szüleim észrevették nagyon idegesek voltak majd apám belem rúgott és forralt vizet öntött a fejemre hogy biztos meghaltam-e majd ott az erdőben eltemettek. Ott voltam évekig a sötétségben és lattam mindent amit ők tesznek hogy anyu újra terhes lesz hogy jobban szeretik az új gyereküket mint engem. Közben csak én egy helyben feküdtem a homokban a sötétségben. Majd olyan volt mintha démonok , árnyak ijesztegettek volna és ugráltam a vallások között . Elkezdtem imádkozni aminek nem tudtam a szöveget (valóságban sem tudom csak az első két sorát ) volt egy kereszt a kezemben ami összetört . Utána olyan volt mintha elkezdtem volna egy fényes alagútba csúszni majd újra születtem Afrikában újra csecsemő voltam. Meg emlékeztem az előző életemre és megnéztem fiúnak születtem. Fejem az nagyon fajt olyan minta valaki a valóságban is fejbe vert volna. Annyira emlékszem hogy egy szőnyegen ültem és a testvéremmel maszkaltam. Majd felebredtem és szinte az egész testem lefagyott alig bírtam mozgatni a lábam percekig meg sem tudtam mozdulni .

2023. jún. 8. 13:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ utolsó , ez elgondolkodtató . Igen annyi szörnyű hely és dolog van a világon hogy értek Európában élni . Egyetértek
2023. jún. 8. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy álom volt?

Én mindig úgy képzeltem, hogy az öngyilkosok lelkét nem engedik be sem a menybe, mert eldobták az életet, sem a pokolba, mert nincs mivel gyötörni azt, akit az élet úgy meggyötört, hogy az életüket inkább eldobják.

Én úgy érzem, hogy az öngyilkosok lelke még egy darabig kóborol a földön, majd egy idő után egy újabb körre küldi őket a földre az isteni gondviselés. Hitem szerint az ártatlan áldozatok is egy újabb körre vannak elküldve, bár csak ha ők is ezt akarják a paradicsom helyett.

Szerintem előző életedben valaki kisgyerekként Afrikában megölt téged, ártatlanul. Ez előtti életedben pedig te vetettél véget az életednek.

Most pedig itt vagy és Isten embere megmondja neked a tutit:

Tiszta lapot kaptál erre az életedre. Mától fogva pedig a lelked is tiszta, mert minden bűnöd bocsánatot nyert, amit megbántál.

Ilyen ajándék ritkán adatik meg egy léleknek. Élj!

Jézusnak köszönd és annak, aki Őt elküldte. Ismerd meg Jézust az írásokból és tanulj tőle. De nem kötelező.

[link] -ha olvasnád, itt kezd.

2023. jún. 8. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm válaszod nagyon szépen leírtad
2023. jún. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!