A halott Tatámmal álmodtam ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy tudta, hogy rákos, köhögött folyamatosan és én rosszul voltam a köhögéa lehelletétől. Az volt a kívánsága felém, hogy valami ragadós porcelánhoz hasonló anyagot tapicskoljak a hajába.
Majd folyamatosan romlott az állapota, párom is folyamatosan mellettem volt ő teljesen ki volt bukva úgy érezte, mintha a saját tatája halna meg.
Én tudtam, hogy megfog halni nincs remény, mert soha életemben nem találkoztam vele. Mikor én születtem előtte 1 évvel halt meg rákban,szóval csak képeken láthattam, de beszélni se szoktunk róla, mert anyának fáj.
Egész reggel rosszul éreztem magam...
Mit jelenthet?
Ma reggelre meghalt egy ismerősöm, ha ez számít...
20l
2023. jún. 6. 06:50
1/5 anonim válasza:
Mi az hogy "tata"? Milyen vidéki nyelvjárásban használatos ez a szó?
2/5 A kérdező kommentje:
Tata tök elfogadott kifejezés és én így hívom. Nagyapa...
2023. jún. 6. 10:45
4/5 anonim válasza:
Visszatèrve az eredeti kèrdèsre ès eltekintve a "tatàskodàstól"...Szerintem normàlis, mikor meghalt a dèdim èn is àlmodtam vele ès anya is. Ìgy dolgozza fel az èlmènyt az agyunk. Egyèbkènt nem jelent semmit, teljesen vèletlen ehybeesès, hogy reggel halt meg valaki
5/5 anonim válasza:
Halott szeretteinkel àlmodni szerencsét jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!