Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Egy repülőtéren fel akartam szállni egy repülőre. A repülőhöz egy hosszú széles lépcsőn vezetett. Jobb oldalamon a párom, ( egy éve derült ki hogy skizofrén) megálltam ,azt mondta menjünk tovább. Azt mondtam ez egy álom és leszaladtam a lépcsőn. Következő kepkocka hogy itthon vagyunk, fojtogatott, eszbe kapott és abbahagyta. Kimentem anyukamhoz aki azt mondga mostmár engedjem el a kezét. Az utcán találtam magam , egy rendőr és egy mento társaságában. Megadtam a srác adatait de nem én hívtam őket. Megint otthon de már a telefonommal a kezemben, 9-es számott ütöttem be a tárcsázón. Újra meg akart fojtani . Rszbe kapott és abbahagyta. 1- és szám a következő a tárcsázón. Össze akarta szorítani az állkapcsom, közben üvöltötte - Zárd össze !

Az utolsó szám megint az 1- es. Mostmaf egy étteremben vagyunk, a folyosón, miközben kerestem a mosdót , állt egy férfi aki egy tablta irt számokat ( nem tudom felidézni) visszamentem és kiért a rendőr , mentő. Következő kepkocka hogy állok vele szemben , a zárt osztályon. Minden vörös bársony szőnyeggel van tele. Közelebb lépett hozzám mire és megijedtem és leszaladtam egy csigalépcsón, arany korláttal és vörös bársony szőnyeg. Kiabálta utánam hogy sajnálom, bocsánat. Végtelennek tűnt a lépcső, egy fokon állt egy férfi félmeztelen , nem szólt csak nézett, ijesztő tekintettel. Tőle is megijedtem ezért vissza szaladtam a lépcsőn de egy másik részén találtam magam ahol volt egy nagyon hosszú hajú szőke nő de csak hátulról láttam. Szaladtam tovább, vissza értem a srachoz , előttem állt. Nyugodt hangon megkerdezte

- Szép póló xy ( exem nece ) megkaphatom ?

Megerkezett a srác öccse , megölelt es azt mondta

- Ő most ért haza.

Megjelent az orvos , aki azt mondta hogy a srácot egy hete mérgezi abban az étteremben. Az álom elején amikor rajottem hogy ez álom , nem tudtam felkelni. Az álmaimban nagyon sok a lépcső. A minap azt álmodtam hogy a 10 emeletes házunk tetejéről levezet egy csogalépcső sz Óceánig , lementem a lépcsőn de a vízig egy homokból épített lépcsőn kellett lemenni , keskeny volt és nagyon sok lépcsős. Amimor az aljára értem elmosta z óceán.

Valamelyik nap pedig azt álmodtam hogy a munkahelyem közepén van egy hatalmas csigalépcső alumíniumból, égig erő. Másztam fel , már nagyon magasan voltam amikor a lépcső megingott. Megálltam és kapaszkodtam de lent azt kiabálták menjek tovább.

2023. máj. 20. 07:01
 1/1 anonim ***** válasza:
37%
Azt, hogy az alváshoz kapcsolódó élettani funkciók lezajlottak a testedben.
2023. máj. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!