Mit jelent patkánnyal álmodni?
Azt álmodtam, hogy egy kisállathordozóbam cipeltem a patkányomat (valójában nincs patkányom, régebben egereim voltak, nagyon szerettem őket). Egy boltba mentünk, a férjem is velem volt. Kövér volt a patkány. Vajas-lekváros kenyérrel is megetettük. Megmutattam a boltosoknak, és kiderült, hogy azért kövér, mert vemhes, meg is születtek a kispatkányok, én örültem neki, mert nagyon cukik voltak. Nem undorral gondoltam rájuk, hanem inkább csodálattal. De kissé le lettem szídva, hogy miért vagyok ilyen felelőtlen, hogy nem volt ivartalanítva a patkány. Gondoltam magamban, max a kígyókkal meg lesznek etetve. Ennyire emlékszem az álmomból.
Neten próbáltam utánanézni, de a szaporodásáról nem volt szó, és mindenki csak negatívan írt róla, viszont nekem nem volt rossz élmény az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!