Mi az alábbi álom jelentése?
Figyelt kérdés
Nyelvvizsga előtt állok éppen, holnap lesz. Álmomban sikerült, az angol tanárnőm ennek tiszteletére egy bulit rendezett nekem az általános iskolám tornatermébe. Senkit nem ismertem a buliban, a kedvenc zenéim szóltak. Egyszer bejött a terembe valaki, és közölte, valószínű gyilkosság történt a kertben. A volt általános iskolás osztálytársam szülei voltak ott, aki egy lány, továbbá egy rendőrtiszt. (Lehet nem lényeg, de ők mindannyian romák voltak). Kérdezték milyen kapcsolatban vagyok a lánnyal, itt volt-e a bulin stb. Azon tűnődtem hogy igen persze, összejártunk de ezt a tanárnőm nem tudhatja meg. Kimentem az iskola bejáratához ahol a tanárnőm beszállt egy taxiba és lelépett.2023. máj. 13. 00:11
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti hogy meg fogsz bukni a nyelvvizsgán
2/3 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Pörgött az agyad lefekvéskor.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es, lehet :DDDDD
2023. máj. 14. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!