Mi történt az alatt a 4 év alatt?
Kislány voltam, farmer kantáros ruhában alatta rózsaszín pólóban, két oldalt copfban a hajam. Sétáltam egy régi palota sötét folyósóján, minden szoba ajtaja csukva volt, kivéve egyet. 4 ajtó volt. Felkeltette a figyelmemet a nyitott ajtó, így hát bementem. Volt ott egy régi francia ágy, elötte egy régi láda. Pár méterrel elötte volt egy ilyen sminkes vagy szépítő asztal tükörrel. Voltak ott éjszerek, amik nagyon felkeltették a figyelmemet, így odarohantam az asztalhoz és felpróbáltam pár nyakláncot, majd visszatettem őket a helyükre. Felmásztam a francia ágyra és azon ugráltam egy kicsit és játszottam a plüssökkel, de végül meguntam. Lemásztam az ágyról, és csak akkor jutott eszembe, hogy az ágy elött ott a régi láda, és érdekelt mi van benne. Odasétáltam, majd lassan kinyitottam, de csak fehér fényt láttam, majd az ajtón kopogtattak, ijedtemben lecsuktam a láda tetejét, és felkeltem.
2015.03.04.
Ismét azon a sötét folyosón sétáltam, azonban már 2 ajtó volt nyitva. De ugyanúgy csak abba a szobába mentem be, amibe legelőször. Láttam, ahogy egy velem egymagasságú lány árnyék, vagy inkább egy sötét jelenséeg követ. Annak ellenére tovább mentem, beléptem az ajtón. Minden bútor ugyanúgy állt, a plüssök azokon a helyeken voltak szét szóródva az ágyon, ahol hagytam őket múltkor. Láttam ahogy az árnyék jön be a szobába utánam. Álltunk egy ideig, majd a ládára mutatott, és megkérdezte hogy "érdekel mi van a ládában?". Az én hangom volt. Vagy csak hasonlított.. feleltem hát neki hogy "persze". Majd odasétált a ládához, és mutatta, hogy menjek én is. Odamentem, kinyitottam a ládát, de ugyanúgy csak fehér fényt láttam. A sötét árny elmosolyodott, láttam hegyes fogait, amitől megijedtem és lecsaptam a láda tetejét. A láda tetején mostmár karmolás nyomok voltak. Felkeltem.
2016.03.04.
Nőttem. Hasonló ruhában voltam, mint az előző 2 alkalommal, mikor ugyan itt sétáltam. Már 3 ajtó volt nyitva, de én mégis a megszokott szobába mentem be. Minden bútor ugyan ott volt, ahol az első 2 alkalommal is, az árny velem együtt nőtt, és követett. Rámutatott a ládára, de éreztem, hogy lehet csak játszik velem, és soha se fogom megtudni mi van a ládában. Odasétáltam, de észre vettem, hogy az ágyon egy új plüss van. Egy fiú, kantáros ruhában, kék pólóban. Barna hajjal, mint az enyém. Elvettem, majd jobban szemügyre vettem, azonban az árny türelmetlenül mutogatott a ládára. Odasétáltam a ládához a plüssel a kezemben. Az árny csak bámult rám, türelmetlenül nézett, mikor nyitom végre ki a ládát. Kinyitottam újból, de szintén csak a fehér fényt láttam. Majd észrevettem, hogy a padlót befesi valami sötétség, az árny pedig csak nézett rám türelmetlenül. Éreztem ahogy valami megragadja a bokám, és az ijedségtől megint lecsaptam a láda fedelét, majd ugyanúgy felkeltem.
2017.03.04.
Ismerős volt a hely, nem véletlen. Szintén ugyanúgy azon a sötét folyosón voltam, már mind a négy ajtó nyitva volt. De szokás szerint abba a szobába mentem be, ahol a titokzatos láda van. Az árny velem együtt nőtt, meglepően a keze mégis nagyobb volt, mint a sajátom. Már nem mutogatott, várt mit teszek. Észrevettem, hogy a kezemben maradt a plüss, amit előző évben találtam az ágyon. Furcsa volt.. a plüssön karmolások voltak, szegény meggyötört volt. Megszólalt az árnyék hogy "Megszeretnéd varrni? A ládában van tű és cérna, csak nyisd ki". Meggondolatlanul kinyitottam a ládát, de ugyanúgy csak a fehér fény fogadott. A padlót megint ellepte a sötétség, az árny pedig vigyorgott, úgy, hogy megint láthassam ijesztő hegyes fogait. Elmélyült hangon megkérdezte "miért nem nyúlsz bele? Hátha megtalálod, amit keresel". Valahogy éreztem, hogy nem szabad belenyúlnom, így megráztam a fejemet. Már csuktam volna le a láda fedelét, mikor torka szakadtából üvölteni kezd, hogy "ne!", és nekem ront két nagy kezét felém tartva, amin öt-öt helyes karom található. Azonnal lecsaptam a láda ajtaját. Felkeltem.
2018.03.04.
Fura volt a folyosó. Megváltozott. Sötét volt ugyanúgy, de már nem 4 ajtó volt, hanem csak 1, a folyosó végén. Az egyik kezemben a plüss, a másik kezemben viszont egy kulcs volt. Az árny nem volt ott mellettem. Nem is követett, olyan volt, mintha köddé vált volna. Elsétáltam a kantáros ruhámban az ajtóig, majd a kulccsal kinyitottam az ajtót. Szinte egy üres szoba volt, csak a láda volt a szoba közepén. Csukva volt, ahogy mindig. Beléptem a szobába, de hirtelen az ajtó becsukódott, majd el is tünt. Odasétáltam újra a ládához és pár percig hezitáltam, mire kinyitottam végre. De most már nem fehér fény fogadott.. hanem sötétség. Értetlenkedve néztem a ládát, majd az árny félig előbujt belőle, és őrült sikítás közepette próbálta a kezemet belerángatni, hogy belehúzzon a ládába. Rántottam a kezemen, azonban kitépte belőle a plüss, eltünt a ládában, majd becsapódott magától. Meglepően nem azonnal keltem fel, csak azután, miután előkerült az ajtó, majd kiléptem rajta. Felkeltem, majd pár óra múlva megtudtam, hogy meghalt a bátyám.
2019.03.04.
Azóta nem álmodtam ezt.
Van ilyen és pszichológussal kellene kezeltetni magad, mert ez később súlyos mentális problémákat okozhat.
Meg ha már egyszer voltál, akkor sűrgősen az orvoshoz!
Próbálj rákeresni szavanként,mert ezek nagyon közvetlen,mély tartalmú álmok..A gyermekkorból kilépő tudatos éned és a tudatalattiban lévő,elfojtásokkal teli próbál egyesülni...felelősséget kellene vállalnod az árnyékszemélysiégedért is,a láda önmagában az "önfeltárást" jelenti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!