Álmomba összejöttem Jenna Ortegával, miért?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 16:40
21/22 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még olyat hogy szexuális erőszak,( főleg többszörös) vádja mellett peren kívül meg lehet egyezni…
Tom burton nem tehetett mást, neki már a vád meg a botrány elég volt hogy dobja a pasit
Pedig ő volt az egyik főszereplő és bele volt zúgva wednesdaybe kőkeményen, vele végződött az egész első évad szóval nagyon nem így akarta ezt burton
Én azt is hallottam hogy másik színész fogja játszani a szerepét…
Azt sem lehet tudni hogy egyáltalán volt e ebből rendőrségi ügy
Azt elismerem hogy amilyen képeket küldött magáról elvileg kiskorú lányoknak az gyanús de ha nincs börtönben a pasi akkor egy ilyen nyilvános vád után elég nehéz elhinni hogy tényleg bűnös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!