Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Melyik országról álmodhattam?...

Melyik országról álmodhattam? (Lehet hogy előző életbeli álom…)

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt mikor a párommal beszélgettem, arra gondoltam hogy jó lenne megtudni milyen karmikus szál fűz hozzá és hogy anno előző életben ha találkoztam már vele akkor milyen szerepben voltunk, kik voltunk és melyik korban éltünk, stb.

Tudni kell hogy nekem 1944-1974 közt 90% hogy volt egy előző életem Magyarországon de a párom szerintem nem onnan jött és onnan még nagyon senki nem is jött vissza hozzám. 1996-os születésű vagyok. Ez az álom nem abból az előző életemből volt… :/ Külföldön voltam a párommal. Egy városban voltunk, ahol panellakások és terek voltak de kicsit mintha sivatagos is lett volna de nem annyira. Nagyon lelakott és rosszul kinéző házak voltak, bementünk egy körfolyosós részre és attól rettegtem hogy lelő valaki, tudtam hogy bármikor lelőhetnek. A párom végig velem volt. Aztán valami plázás részen voltunk és ott is aludtunk. Voltak ott emberek és már messziről mutatni kellett valamit hogyha nem akartuk hogy lelőjenek minket és én nagyon féltem hogy egyszer le leszek lőve. Meg bementünk egy helyre ahol szintén lelakott panelok voltak és 2 db leeresztett kerekű kocsi volt és árnyékosabb utca volt, de elég hangulatos. Illetve volt egy tér, amitől nagyon féltem. Ennyi. Nagyon valósághű álom volt…. Melyik ország lehetett ez? Mindenképpen 1974.04.30.- érdemes számolni, hisz akkor ért véget az előző életem és 1996.02.14. előtt, hisz akkor már megszülettem ÉN. Párom 95-ös születésű. 1944. 03. 19. előtt is lehet talán még nézni, de ahhoz túl modern volt. Panelok, meg minden…

Segítsetek légyszi.

27/n

2023. ápr. 2. 08:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Ugye tudod az nem magyarázat, hogy csak azt mondod létezik.

Mellesleg sok embernek van bizonyítható hamis memóriája és hite.

Akkor most mi igaz és mi nem?

2023. ápr. 2. 21:11
 12/18 NTBS ***** válasza:
54%
Ennyiből nem lehet tudni.
2023. ápr. 3. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
Aki lepontozta a #11-es választ, azt leírná, hogy miért?
2023. ápr. 4. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
10%
Én azt javaslom, legyetek egyek a Krisztusban. Mert amit Isten egybekötött, azt ember szét nem választhatja.
2023. ápr. 11. 02:12
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Akkor az ex hívőkkel mi a helyzet?

Jaj te kis bohóc 🤡

2023. ápr. 14. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
12%

Olyan nincs, hogy ex hívő 15-ös.

Olyan van, hogy sosem hitt.

Mert hinni csak az tud, aki meg akarja ismerni az igazságot. Aki nem akarja megismerni az igazságot, az ugyan hogyan hihetne abban?

Hitt valamiben. De ha az igazságban hitt volna, amit bárki megismerhet, akkor a hitét nemhogy el nem veszteni nem tudja, hanem az erősödik.

Az igazság pedig Krisztus. Ha megismered őt lehetőségeidhez mérten, ami a mai korban egészen könnyű, akkor híhetsz is benne.

Mert ha úgy indulsz neki, hogy igazságot találsz, akkor azt meg is fogod találni, de ha úgy indulsz neki, hogy Ő nem igazság, akkor hogyan akarod megtalálni?

Jól ki van ez találva 15-ös.

Aki keres, az talál, aki kér az kap, aki pedig kopogtat, annak ajtók nyílnak meg.

Keressetek és találtok, kérjetek és kaptok, kopogtassatok és ajtók nyílnak meg.

Ott a szentírás. Hogy melyik? Az amelyikre gondoltál. ja, hogy egyikre sem gondoltál? Akkor az amelyik a kezedbe kerül. Az majd elvezet az igazságra.

Ha pedig sok az, amelyiket kinyitottál, nyiss ki olyat, amelyben kevesebb van. ha kevés az, amit kinyitottál nyiss ki olyat, amelyikben több van. ha szívtelen amelyiket kinyitottál nyiss ki olyat, amelyikben szív van. ha pedig reménytelen, amelyiket kinyitottad, akkor nyisd ki azt, amelyikben remény van.

Igen, tudom. Beszél ez itt marhaságokat, bohóckodik nekünk. Azért idézek a kérdezőnek egy ütős mondatot, ami neki készűlt:

"És találkozik vadmacska a vadebbel, és a kisértet társára talál, csak ott nyugszik meg az éji boszorkány és ott lel nyughelyet magának."

(Ézsaiás 34:14)

2023. ápr. 14. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
2000 éve élt zsidó kecskepásztorok de okosak voltak.
2023. ápr. 14. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

Bocsáss meg, de ne játszd meg magad.

Nem tudod hogy bárki miben hitt és hogy milyen erősen.

Gratulálok, bohócot csináltál magadból.

2023. ápr. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!