Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy utcákon megyek kicsi egy személyes hajóval. Az utcákat víz borította. Egy férfi, nem tudom kicsoda, egy nagyobb hajóval lenyomott a víz alá, meg akart ölni. Lecsuktam a szemem, hogy előbb meghaljak. Ez után, ugyanúgy felkeltem és megint jött és a víz alá szorított. Utána egy konyhában ébredtem, a férfi mosogatott, én pedig próbáltam úgy viselkedni vele, hogy be öljön meg. Mit akar ez jelenteni2023. ápr. 1. 23:48
1/5 anonim válasza:
Szia! A viz szine milyen volt? Sima vagy zavaros?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mint a Balaton kb. Nem tiszta az biztos
2023. ápr. 3. 10:35
3/5 anonim válasza:
Az még jò! Valami betegségre hivja föl a figyelmet!
4/5 anonim válasza:
3. Ez hülyeség. Ne ijesztgesd a kérdezőt ilyenekkel! Kinek lesz jobb, ha most azon kezd parázni, hogy milyen betegsége lehet? "Az még jó!" - nekem a betegség egyáltalán nem számít jó dolognak...
5/5 anonim válasza:
Ez nem hûlyeség! Ha nem annyira piszkos illetve zavaros a viz az nem nagy betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!