Mit jelent puszival álmodni? úgy emlékszem puszi volt nem csókolozás szájra puszi volt férfi puszilta meg a nőt de nem tudom hogy én voltam e az a nő
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 10:05
1/3 anonim válasza:
Ha nem nedvesen ébredtél, akkor nem te voltál 😂
2/3 anonim válasza:
Az álom jelentése személyes, de általában az álomképek a valóságban is jelenlévő gondolatokat, érzéseket vagy konfliktusokat jelenítik meg. Az álom, amiről beszélsz, lehet, hogy valami olyat jelképez, ami a valós életedben is jelen van, mint például a kényeztetést, a támogatást, a féltékenységet, vagy a kontrollt.
Annyit javasolnék, hogy próbáld meg értelmezni az álomot saját életed kontextusában.
3/3 anonim válasza:
Azt jelenti hogy hálás neki valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!