Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam ,hogy lövöldözök...

Azt álmodtam ,hogy lövöldözök egy iskolában. Valaki segítene megfejteni ,hogy ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy stresszes vagy, lehet, van valamilyen nézeteltérésed az iskolában a tanárokkal vagy valamelyik gyerekkel.
2023. jan. 16. 15:13
 12/19 Creepy Me válasza:
Az agyad csak levezette egy álom formájában azt, ami lekötötte. Gyakran megesik az ilyesmi.
2023. jan. 16. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Többször is álmodtam ilyet
2023. jan. 16. 20:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Milyen érzés kapcsolódik hozzá? Milyen érzés volt ezt álmodni? Jó érzés, kielégítő érzés, rossz érzés?

Nem zárnám ki, hogy egyfajta szellemi támadás alatt vagy, és manipulálni próbálnak.

2023. jan. 16. 20:08
 15/19 Creepy Me válasza:

12-es

Hmmm. A visszatérő álmok azért vannak mert valamin jár az agyunk. Nem feltétlenül fegyverrel kapcsolatban. Lehetséges hogy csak valamit fel kell dolgoznia. Ez lehet egy házi feladat, egy új kihívás a munkában... Keresd meg azt, amin jár az agyad és ami miatt visszatér ez az álom

2023. jan. 16. 20:13
 16/19 Creepy Me válasza:
51%
14-es hülyeséget írt és nevetséges. Ennek semmi köze semmiféle szellemi támadáshoz. Nemtom honnan szedi ezeket a sületlenségeket
2023. jan. 16. 20:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Kielégítő érzés
2023. jan. 16. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Manipulálnak....gondold végig, mi lesz a vége.

Börtönbe kerülsz, meghurcolnak, szenvedni fogsz, megaláznak, és csupán azért mert elhitették veled hogy ez egy út.

Vesd el, és gyere ki az álomból ahogy elkezdődik.

2023. jan. 16. 22:40
 19/19 Creepy Me válasza:

Na jó. Ne hagyd hogy megrémisszenek! Az álmok, álmok! Nem szellemi üzenetek. Ne hiddj nekik. A 18-asnak főleg ne. Nem tudom honnan szalasztották, de egyáltalán nem mond igazat. Az egész tudományos dolog. Az álmok.

Rád akarnak ijeszteni feleslegesen. Gondolom valami okult cucmákban hisznek de olvass néhány tudományos cikket a témában. Ők tévednek. Ha rájuk hallgatsz, a végén még akkor csinálsz valamit amit nem kéne. Aludj tovább és kész. Az életben majd feldolgozod azt, amin állandóan pörög az agyad és elmúlik az álom.

Amúgy az érzésről annyit, hogy én is öltem már álmomban és ugyanúgy kielégítő érzés, de csak mert ez egy álom.

2023. jan. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!