Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tűzzel, lóval, halottal,...

Tűzzel, lóval, halottal, traktorral àlmodni mit jelent?

Figyelt kérdés

Voltunk valami emeletes suliba, és sütit is vittünk az iskolàsoknak, segítettünk nekik kezet mosni.

Ültünk a suliba egy könyvespolc előtt. Valaki elkezdett játszani egy gyufàval vagy öngyújtóval (nem tudom mivel)

Ilyen apróbb papírt vagy valamiket felgyújtott, majd hallottunk valami robajt (mintha egy tank közlekedne) kinéztünk az ablakon és egy traktort làttunk aki túrja a földet a veteményeshez, volt ott egy ló is akivel a fiatal fiúk jàtszottak.

Majd vissza ültünk a helyünkre és egyásik csaj, adott valamit egy pasinak (a pasi az hasonlított a Berényi Àkost megformáló karakterre a Barátok Köztből) és mondta neki, hogy szedje szét. Csàvó szétszedte majd meggyújtotta. Az amit szétszedett berobbant és meghalt a csávó, de a tűz nem pusztított semmit sem el. Hirtelen megjelent a csávó anyja én meg elakartam menni. Elindultam a lépcsőn az anyja egyfolytába ezt kiabálta artikulàtlan hangon, hogy "Nem" belém meg kapaszkodott így csak nagy nehezen tudtam lemenni a lépcsőn, még azt is mondtam neki, hogy nem mondom el senkinek. Majd meglàttam a takarítót....(nem tudom mi lett a vége, mert itt felébredtem)

2022. dec. 19. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Azt, hogy hamarosan át fog rajtad hajtani egy traktor, amit egy tüzes ló vezet.
2022. dec. 19. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Azt, hogy nagyon bezabáltál lefekvés előtt.
2022. dec. 19. 09:15
 3/8 Laylah ***** válasza:

Sosem az számít, hogy milyen elemek vannak az álmodban, hanem az, hogy hogyan érzed magad az egyes szitukban.

Szerintem egyébként lehet köze ahhoz, hogy menekülsz valamilyen felelősség elől, mintha ott sem lettél volna, de valaki vagy valami nem enged.

2022. dec. 19. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

A tanulás fontos számodra, az iskolai haverokon kívül nem sok kapcsolatod van.

Nagy tudású ember leszel, talán kutató vagy ügyvéd. Kevés emberi kapcsolatod lesz. Nézed a többi embert, ezedbe jut hogy egy kicsi választott el tőle hogy több kapcsolatod legyen, szakmát szerezz, az jut eszedbe hogy másoknak jobb élete van.

De ezután az időszak után már csak magaddal törőtsz, a munkáddal és befelé fordulsz. Elmegy melletted az élet, kapcsolatok születnek és mennek tönkre a környezetedben.

Végül régi barátaid is meghalnak, és téged is egyre több betegség kerülget. Több rokonod ekkor ébred rá hogy milyen értékes életed és pályafutásod volt, de már késő lesz. Az egézséged egyre gyorsabban romlik és te meghalsz szerelem, család nélkül.

2022. dec. 19. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A traktor azt jelenti hogy szép vagy mint egy traktor. A csávó meg az anyja azt jelenti hogy túl sokat vacsoráztál vagy izgulsz valami miatt ezért drámait álmodsz. Az emeletes suliba valószínű voltál már, csak álomban nehezen megismerni a helyszíneket mert kicsit elforgatva jelennek meg.
2022. dec. 19. 11:19
 6/8 A kérdező kommentje:

3-as menekülök valami elől az igaz. Sajnos nem tudom a matematikát(diszkalkuliám van) és be lett igérve januárra egy dolgozat de az is lehet, hogy egy orvosi vizsgàlat elől menekülök, de az is igaz, hogy arról már több mint 2 hónapja lekéstem.

4-es a suliban sincsenek barátaim és nem nagyon szeretek tanulni, de az igaz, hogy most amit tanulok azt szeretem. Cukràsznak tanulok. Nem tudom, hogy mi köze van hozzá, de én hipohonder vagyok és félek a betegségektől, talán ezért sem mentem el 2 hónapja egy vizsgálatra.

5-ös Nem ettem semmit sem vacsoràra, mert nem voltam éhes.De az tény, hogy én olyan vagyok, hogy àllandóan idegeskedem a semmi miatt is. Ahova jàrtam középsuli az 3 emeletes volt, a gimi meg 2, ahova most jàrok cukràsz tanfolyamra az a suli is emeletes asszem 3 emelete van +alagsorszerűség ahol a tanműhely illetve a tankonyha van.

2022. dec. 19. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:
bocs hülyeséget mondtam a gimi is 3 emeletes volt.
2022. dec. 19. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
A traktor különösen veszélyes, az azt jelenti, hogy egész életedre paraszt leszel és állatokkal fogsz hálni!
2022. dec. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!