Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Túl részletes álmom volt egy...

Túl részletes álmom volt egy másik világról. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tapasztalt ilyet valaki?

Olyan volt, mint egy másik dimenzió, ahol ugyanúgy létezem.

Teljesen más volt, mint bármilyen korábbi álmom. Mintha az agyam információt kapott volna arról, hogy a másik Én-t mi foglalkoztatja éppen.

Két éve szakított a barátnőjével, akin már rég túl volt. Az exe viszont csak mostanra, és felhívta telefonon, hogy visszakérje az infrás melegítőjét, ami nála maradt (ez rémlik, de ahogy megjelent a képe az álmomban, egy asztali fehér lap inkább tűnik valami körmös UV lámpának). Viszont a másik Én azt kölcsönadta az unokatesómnak.

Megjelent az exe képe is az álmomban. Nagyon részletesen. Illetve volt egy barátnője neki, valószínűleg folyton együtt lógnak. Mindkettejük arca nagyon részletesen megjelent.

És talán van jelenleg barátnője a másik énnek (de ezt csak az érzésekből tapasztalom)

Illetve ami átjött még az álmomból, hogy a mamám ott is él, most volt szüli-névnapja. Fater ott beszólt valamit a másik Én-nek (nárcisztikus típus itt is), hogy hülye voltam, hogy a saját városomat jelöltem meg szakképzési helyként, mert hogy az alapvetően is jár, és más várost megjelölve jobban jártam volna. Fogalmam sincs mit jelent ez... mi értelme lenne ilyet megjelölni? Mármint azt keresem, hogy ennek van realitása, hogy ez létező dolog lehetne?

Tehát azt keresem, hogy ez az álom lehetett-e egy másik valóságból átszűrődő dolog, vagy csak egyszerű... álom...

Én alapvetően nem hiszek semmi ezotériás dologban, de ez a mostani most erős volt. Soha nem voltak részletes arcok az álmaimban.

Az ex egy barna hajú lány, barna szemekkel, vékony, abszolút az esetem. Az arcbőre pirosas foltos... talán ilyen pattanásgyulladások. Nem vészes, csak nem tudom jobban körülírni, de ha meglátnám utcán, akkor felismerném.

A barátnője akár teljesen máshogyan is kinézhet a mi valóságunkban, festett szőke-sárga haj, erős smink a szem köré.

Tehát a másik Én-nek így maradt meg a képe a tudatában az exéről, hogy egy vasúti gyalogos hídnál mosolyognak, az ex és a barátnője (egy ilyen vidám jelenet ez). A híd egyik végénél, egy nagy nyárfa alatt. Úgy érzékeltem a telefonhívás alatt, hogy az ex barátnője támogatta őt, hogy megejtse végre a hívást.

De nyilván én sem a hívást tapasztaltam, hanem inkább csak azt, hogy a másik Én hogyan rendezi a gondolatait az álmában, tehát amik foglalkoztatják őt.

Illetve magamat teljesen Én-nek érzékeltem, mégis más... mert én sosem jártam szakképzésben, egyetemre mentem. Meg nincsen exem, mert az első barátnőm a párom. Mégis most úgy ébredtem, hogy rajtam van ez a teher, hogy unokatesómtól vissza kell kérnem az infrás cuccot, tehát megdolgoztat az exem. Szóval kicsit dühített, mert nyilván lenne más dolgom is.

Kellett ébredés után néhány pillanat, hogy tudatosuljon bennem, hogy nekem nincs exem, és az álmomban látott embereket nem ismerem...

A többi körítés az már hülyeség volt... egy dokumentum film a discoveryről, ami egy kábelen húzott autószerű valamit mutat be, illetve hogy a Gálvölgyi egy irodaházban portás. Vagy hogy én ültem be a kábelen húzott autóba, ami az irodaházba megy, ahol a Gálvölgyi a portás.

Illetve rémlik egy térkép, ami valaminek a sűrűségét jelöli. Fót környékén és Szentendre környékén piroslik be nagyon, BP környéke van a térképen, de BP le van vágva róla (nincs piroslás rajta).

És érzetre olyan, mintha a vasúti gyalogos híd az irodaház közelében lenne... nem közvetlenül, hanem csak útba esik.

Szóval nem tudom hova tenni... ilyen részletek nem szoktak az álmaimban lenni.

2022. nov. 25. 05:08
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Minden álmunk részletes, csak nem emlékszünk rá részletesen, és hamar el is halványul. Nem nagy ügy, szerintem nem kell belelátni semmi extra dimenziót.
2022. nov. 25. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Van olyan, hogy egy másik valóságban is létezel, és ott akár egész másmilyen ember vagy. Ez most szinkronizálódott neked, lehet a felsőbb éned úgy gondolta ez hasznos tapasztalt, lehet csak valami véletlen vagy együttállás során.

Az álmokat érdemes rendszeresen leírni.

2022. nov. 25. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Nekem csomó részletes álmom van nem létező dolgokról.

Egyéb kérdés?

2022. nov. 25. 09:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát körbenéztem az országban az összes vasúti vonalat, az összes felüljárót, de nem találtam.

Nincsen.

Pedig tényleg olyan volt, mintha nem álmodtam volna, hanem emlékképeket kapott az agyam. Valaki másét.

2022. nov. 26. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!