Álmom mit jelent?
Régebben azt álmodtam hogy egy disznót élve ledarálnak az orrától kezdve. A disznó szenvedett de hangot nem adott ki. Akkor az a disznó én voltam. De este újabb álmom volt. És most anyám és a bátyám volt disznó féleség alakban, és őket készültek kivégezni. Én pedig féltem! No, amit tudni kell hogy utálom anyámat és bátyámat, mert tönkre tették az életemet. Viszont nem értem ezt a fordulatot.
Azért írom ki, hátha van köztetek egy értelmes ember, aki esetleg tudja értelmezni. Nagyon kérem a csúfolódókat, hogy ne kommentáljonak nekem hülye megjegyzéseket! Gúnyolódni a legkönnyebb.
Semmit sem jelent.
Be is tudom bizonyítani.
Erre emlékszem, amikor kiírtad azt az álmodat GYIK-re, válaszoltam is rá.
Egyébként azt jelenti valószínűleg, hogy attól még, hogy utálod őket, a családtagjaid, velük nőttél fel, és gyerekként még máshogy élted meg a dolgokat. Egy gyereknek nagyon fontos, hogy elegendő szeretet kapjon, és ha nem kapja meg, akkor küzd érte, a maga módján. Meg akar felelni a szüleinek, még akkor is, ha bántják. És attól függetlenül, hogy milyen a kapcsolata a családjával, kötődik hozzájuk. Minél kevesebb szeretet kap, annál inkább vágyik rá. Ez van a legnagyobb hatással egy emberre. A gyermeki én benned él, mindenkiben ott van. Az az éned, ami szeretetre vágyott, de nem kapta meg. Lehet, hogy mostanra már csak haragot táplálsz feléjük, de mi van mögötte? Tehetetlenség és fájdalom. És a vágy a szeretetre. Ez az oka a félelemnek az álmodban. Mert te szeretnéd szeretni őket, és valahol mélyen szereted is, de az évek alatt felhalmozódott fájdalom és gyűlölet teljesen maga alá ásta a szeretet. Annak ellenére, hogy disznó képében láttad őket az álmodban, ahogy magad is - értéktelennek, "aljának", de ugyanakkor magatehetetlennek is, melynek hányatott sorsa elkerülhetetlen. Valahol ott van benned, hogy bár sok dologban igenis hibásak, de nem 100%-ban hibáztathatóak mindenért, és ők is szenvednek attól, amilyenek. Ezek az ellentétes érzések bűntudatot is kelthetnek az emberben, mert hiába akar haragudni, ha valójában szeretni akarna inkább.
Akik értenek az álmokhoz, fejtéshez, ide is írtok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1203126..
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!