Mit jelent(het) ez az álom?
Figyelt kérdés
Elég érdekeset álmodtam ma éjjel. Itthon voltam, egy átlagos nap volt, mikor egyszer csak kimentem az udvarra (fogalmam sincs miért), belenéztem a naplementébe, majd elkezdtem kiabálni hogy “segíts Uram!, kérlek mutass utat!, adj egy jelet!, egy jelet kérlek!”. Ezután összerogytam a térkőre, vártam, majd egy fekete madár (szerintem rigó, mert az álmomban is azt mondtam rá) rászállt a mutatóujjamra, megsimogattam, beszéltem hozzá majd továbbrepült, és azt hittem az álomban hogy az volt a jel. De mégis mit jelent ez? Azt sem értem teljesen hogy miért csináltam ezt, miért kértem jelet.2022. nov. 20. 09:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak ki vagy idegileg. Úgy érzed csapdába kerültél...
2/5 A kérdező kommentje:
1-es, van benne valami! Köszönöm a válaszod!
2022. nov. 20. 13:08
3/5 anonim válasza:
Én meg vérszomjas démonokkal álmodtam. Nagyon ocsmányak voltak. Koncentrálnom kellett hogy tűnjenek el. XD
4/5 anonim válasza:
Ha vallásos vagy, akkor arra tippelnék, hogy megrendült a hited és kűzdessz magaddal, mert nem tudod eldönteni, hogy higgy, vagy sem. Gyerek koromban engem vallásosnak neveltek a szüleim és nekem is eljött az a pont mikor megrendült a hitem. Mostanra már egyáltalán nem vagyok vallásos...
5/5 A kérdező kommentje:
4-es, igen, mondhatni vallásos vagyok, hiszek az Úrban, de nem hinném hogy megrendült volna a hitem vagy hasonló. Eléggé (sőt, nagyon) magányos vagyok már évek óta, lehet ehhez kapcsolódik az álom. Mindenesetre köszönöm a válaszod, ment a zöld!
2022. nov. 23. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!